14 januari 2018
Afgelopen week is Nar naar zijn opvang in Duitsland vertrokken. We zijn ontzettend blij dat hij het asiel heeft verlaten en dat hij nu veilig is.
Afbeelding invoegen
 
10 januari 2018
Afgelopen zondag hebben wij de kattenopvang Dier wel en wee weer blij kunnen maken met katten voer,   
Ze doen heel erg goed werk en proberen voor een kat of een kitten de juiste baasjes te vinden. Zij komen ook eerst op huisbezoek voordat ze een kat/kitten plaatsen.
 
Ze kunnen natuurlijk nog veel meer voer en spullen gebruiken. Daarom willen nogmaals een oproep doen: heb je nog goed voer staan en heb je kattenspullen over en wil je ze graag helpen of wil je graag een kat/kitten adopteren, neem dan contact met ze op. 

Kan natuurlijk ook via ons mailto:info@animalcareprojects.nl. Voor meer info over kattenopvang Dier wel en wee vindt je op, klik op het plaatje.Afbeelding invoegen 
 
6 januari 2018
Money, Cancan, Biber en Louie zijn veilig aangekomen bij hun opvangfamilies in Duitsland. We zijn ontzettend blij dat ze het asiel hebben verlaten. 
Het zijn zulke lieve honden die al jaren in het asiel zaten. Ze hebben het dik verdiend! We hopen dat ze snel geadopteerd worden. Ze kunnen nu gaan genieten van hun vrijheid en een liefdevol en mooi leven. Veel geluk, kanjers!! 
 
Bij ons is het al lange tijd akelig stil wat de adopties betreft. We maken ons dan ook erge zorgen voor de honden die nog in het asiel zitten te wachten totdat hun droom ook uitkomt. We hopen dat  hier snel verandering in komt en dat alle honden in het asiel lieve baasjes en een warme mand vinden.
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

3 januari 2018
We hebben de lieve Sukran toegevoegd op de adoptielijst. Sukran is een lieve dame die al een hele tijd in het bosasiel verblijft. We hopen dat zij snel een warme plek vindt.

1 januari 2018
Wauw, we hebben met de 50% Kerstactie maar liefst een bedrag van € 1.190,- aan donaties binnen gekregen. Ook hebben we een super donatie ontvangen van € 2.500,- van Wereldpootjes en € 1.000,- van een hele trouwe vriendin van ons. Wij, onze vrienden van het asiel en de hondjes zijn er ontzettend blij mee!! 
Dank jullie wel voor jullie geweldige steun! Echt hartverwarmend!heart

 Afbeelding invoegen