Dringende oproep voor adoptie/opvang voor 2 langzitters!
 
UPDATE 14 maart 2020 
Jullie hebben kunnen lezen dat Tosun, Fanta, Bordo hun eigen paradijsje in Nederland hebben gevonden waar ze heel gelukkig zijn. Vandaag is het ook de geluksdag voor Fruko. Zij heeft haar lieve baas gevonden en kan naar Nederland komen.

Er zijn nu nog 2 langzitters Dost en Joep, waar we een dringende oproep voor doen. Zij zitten al bijna hun hele leven in het SHKD bosasiel in Istanbul. Ondanks dat we al jaren voor ze bezig zijn, is het ons helaas nog niet gelukt om een liefdevol thuis voor ze te vinden. Zij hebben al veel van hun hondenvriendjes zien vertrekken naar lieve baasjes en dat is ook wat zij zo graag willen.
Wij gunnen ze een mooi leven in vrijheid, met liefde, aandacht en knuffels. Het zijn allemaal geweldige lieve honden die een eigen plek verdienen.
We vinden het zo vreselijk triest dat zij nog steeds in het asiel zitten, daarom zetten wij deze kanjers in de spotlights en hopen dat ze nu wel gezien worden!
 
Oh, wat zou het toch geweldig zijn als Dost en Joep nu ook het geluk krijgen om het asiel zo snel mogelijk te verlaten! Ondanks dat ze al jaren in het asiel leven, betekent niet dat zij niet kunnen wennen aan een huiselijke situatie, want uit eigen ervaring gaat dat erg goed. We zijn op zoek naar lieve mensen die deze honden willen redden en hun nog een gelukkige tijd willen geven. Ben je verliefd geworden en wil je één van de onderstaande honden een liefdevol thuis geven, neem dan snel contact met ons op info@animalcareprojects.nl
 
Voor meer informatie, foto's en filmjes ga je naar Dost en Joep.

 Please, save me, I can’t face this life alone! 
 
Lyrics by Queen.