2 juli 2019
Goed nieuws voor Pamuk, ook hij is vertrokken naar Duitsland. Nu heeft hij de kans om geadopteerd te worden.

  
 
25 juni 2018
We hebben fantastisch nieuws over Boncuk en Gumby (3-poot). Zij zijn vandaag naar hun eigen huisje in Duitsland gegaan. Ze zijn in een geweldige groene omgeving terecht gekomen en ze genoten al volop van het groene gras onder hun pootjes. We zijn ontzettend blij dat ze het asiel hebben verlaten en we wensen hun veel geluk!
 
Boncuk  Gumby
 
 
24 juni 2019
Regelmatig komen er schoolklassen met kinderen en hun leraren naar het SHKD bosasiel in Istanbul. Hier leren de kinderen, onder toezicht, omgaan met de honden, ervaren hoe leuk honden kunnen zijn en hoe ze de honden blij kunnen maken met aandacht en knuffels.
De kinderen en de honden vinden het erg leuk. Het is een heel goed initiatie dat de kinderen op deze manier leren dat ze met respect met honden en andere dieren moeten omgaan. En zij kunnen andere kinderen en mensen hetzelfde leren.
 
Op de foto's kun je o.a. de lieve Friday, Cup, Roket, Fanta en nog veel meer geweldige honden.
 


1 juni 2019
Onze vriendin Aysen is vorige week in het bosasiel in Istanbul geweest. Oh, wat waren ze weer blij met zoveel aandacht, knuffels en lekkere snacks.
Er zitten zoveel leuke, lieve, jonge, oudere en gehandicapte honden in het asiel die nog een baasje nodig hebben en een fijn thuis zoeken. Wil jij een hondje een kans geven, neem dan snel contact met ons op!
 

30 april 2019
Goed nieuws voor Rain, afgelopen maandag is ze naar haar nieuwe baasjes in Duitsland gegaan. We zijn erg blij voor haar en wensen haar veel geluk!
 

 
26 maart 2019
Update: geweldig nieuws want alle drie de hondjes zijn al heel snel geadopteerd en daar zijn wij ontzetten blij mee. we bedanken het asiel Bommelerwaard dat zij dit mogelijk hebben gemaakt voor deze kanjers.
 
Vandaag zijn Happy, Pufy en Tatlis aangekomen in NL. Zij gaan naar het dierenasiel Bommelerwaard in Bruchem, zij zullen de bemiddeling voor deze 3 hondjes doen. Heb je interesse in 1 van deze hondjes dan kan je ze gaan bezoeken.
We zijn erg blij dat ze daar terecht kunnen, want zo worden ze sneller geadopteerd en we hopen dat ze snel een fijn thuis vinden.

   
 
10 maart 2019
Update Dirk (Spoed herplaatsing).
We hebben gelukkig een opvang voor hem gevonden waar hij sinds een week verblijft. Het gaat prima met hem, maar hij heeft nog veel tijd nodig en dat wordt hem gegund. Dus voorlopig zijn we niet meer op zoek naar een opvang/adoptant voor hem.
 
  
 
10 januari 2019
We hebben een nieuwe update gekregen over de 5 hondjes die nu in een pension in Istanbul zitten, waar ze alle zorg een aandacht krijgen, die ze nodig hebben. Panty is al gelukkig geadopteerd en we hebben ook goed nieuws voor Dark, want hij heeft een liefdevolle opvang gevonden. Nu zijn we nog dringend op zoek naar lieve mensen die Paku, Lego en Mecnun willen adopteren/opvangen.  
Wil je één van deze kanjers redden, neem dan snel contact met ons op.
 

Fijne kerstdagen en een mooi en gelukkig Nieuw Jaar! 🥂
 
Team Animal Care Projects en alle medewerkers van het SHKD Bosasiel wensen onze adoptanten, donateurs, volgers en iedereen die de hondjes een warm hart toe draagt hele fijne feestdagen.
Hartelijk dank voor jullie steun en vertrouwen!
We hopen dat in 2019 alle hondjes die op onze adoptielijst staan een liefdevol thuis zullen vinden waar ze zo naar verlangen.