SPOED OPROEP VOOR OPVANG OF ADOPTIE VAN PAKU EN LEGO

29 mei 2019
 
Update
We vragen jullie al een tijd om aandacht voor Paku en Lego die sinds december verblijven in een pension in Istanbul, waar zij voor hun huidziekte behandeld zijn. Deze eerste stap, die mede door jullie mogelijk is gemaakt, gaf ons veel hoop voor hun toekomst en adoptie en is niet voor niets geweest: ze zijn enorm opgeknapt. 
Velen van jullie hebben het bericht gedeeld, maar er is nog geen reactie op gekomen. 
 
Er is nu verandering in de situatie gekomen en daarom vragen we jullie nogmaals om te helpen zoeken naar een opvangadres en/of adoptant. Paku mag bij onze vrienden Aysen en Gulsen in Nederland in de opvang komen. Het gaat nog altijd niet goed met Paku: de medicijnen voor haar huidziekte, slaan niet voldoende aan. We hopen dat zij er bij Aysen en Gulsen en met de hulp van een dermatoloog verder bovenop zal komen en dat er alsnog snel iemand komt die deze schat wil adopteren. 
 
Terecht hebben Aysen en Gulsen besloten, dat Paku niet weg kan, zolang er niet ook een opvang of adoptieadres in Nederland is gevonden voor de mooie en lieve hond Lego. Met Lego gaat het goed, maar hij kan daar niet alleen achterblijven en hij kan zeker niet meer terug naar het bosasiel, dat is veel te stressvol. De kans dat zijn huidziekte terug komt is in dat geval ook erg groot. 
 
Helpen jullie mee zoeken naar die ene persoon die onze prachtige, aanhankelijke Lego nog mooie jaren wil geven? Die ene persoon die er vrede mee heeft dat deze oudere hond slechts vraagt om een warme, veilige en liefdevolle plek om verder oud te mogen worden? Die hem alsnog kan geven waar hij zijn hele leven naar hunkerde, maar nooit ontving? 

n geval van opvang geven wij een vergoeding van 50 euro per maand en worden, in overleg, medische kosten geheel door ons vergoed. Als u ook maar enige overweging voelt om Lego te helpen, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij kunnen ook oriënterend met u in gesprek en zullen u sowieso dankbaar zijn dat Lego uw aandacht had, al was het misschien maar voor even.
 
Na alle ellende die ze hebben meegemaakt, wordt het tijd dat ze een goed leven tegemoet gaan, met liefde, aandacht, en een huisje krijgen waar ze gewenst zijn. 
Geef jij hun deze kans, dan zal de voldoening zo groot zijn en krijg je een maatje voor het leven. Mail ons snel naar: mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Paku is ooit gedumpt in de bossen, ze is een vriendelijk, lieve, sociale hond. klik op Paku
 
 
 
Lego is ook gedumpt in de bossen, hij is al wat ouder, vriendelijk, lief, sociaal. Klik op Lego