15 september 2013
Inmiddels is Cherry bevallen van 10 puppies, waarvan er eentje het niet gehaald heeft. Ze eet voor 10 en we hopen heel erg dat ze zal aansterken om voor haar kindertjes te kunnen zorgen.
Cherry heeft nog steeds geld nodig voor haar herstel en die van haar kids, daarom hopen we ook dat er nog mensen zijn die een bijdrage voor haar willen doen. Alvast bedankt namens Cherry.
 
 
 
 
 
 
 

5 september 2013
Wij willen Brigitte, Carla, Paula en Chris heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor Cherry!!
Wij en Nancy  zijn er heel erg blij mee. Door jullie kan ze de goede medische zorg krijgen die ze zo nodig heeft. SUPER!!! Dank jullie wel! 
 
DRINGEND HULP GEVRAAGD VOOR VISNJA/CHERRY!
 
Onderstaand bericht hebben we van Nancy van Straydogs overgenomen. We zijn heel erg geschrokken en aangeslagen door wat dit arme lieve meisje allemaal heeft moeten doorstaan. Afschuwelijk!!! Wat zal ze vreselijke pijnen gehad hebben en nog! Ze moet wel heel erg sterk zijn, want het is ongelooflijk dat ze nog leeft. Zoals Nancy ook heeft gezegd, willen wij héél graag helpen goedmaken, wat een onmens haar heeft aangedaan en haar nu een kans in haar leven te geven ook voor haar kleintjes. Wij hopen echt dat jullie dit samen met ons willen doen! WIE DRAAGT AUB EEN CENTJE BIJ VOOR HAAR ZODAT WE OOK HAAR KUNNEN HELPEN? Ze heeft nog een lange weg te gaan en wij kunnen haar helpen door haar financieel te steunen. Wij hebben onze bijdrage al overgemaakt.
 
Wil je Cherry graag helpen, maak dan je bijdrage over op  
onze dierenrekening: 1610449 t.n.v. R.M. Hoffman en/of P. Houtman te ‘s Gravenhage, The Netherlands, ovv Hulp Cherry.

Voor het buitenland:
ING Bank
IBAN Code: NL25INGB0001610449
BIC Code: INGBNL2A
 
Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!!! Wij zullen jullie bijdragen snel overmaken aan Nancy!!
 
Onderstaand het bericht wat we van Nancy hebben overgenomen: 
 
Tijdens mijn bezoek in Servië heb ik Oliver leren kennen. Hij is de oprichter van FAPS ( Foundation for Animal Protection Serbia). Helaas kregen ook zij een dringende oproep binnen voor dit teefje. Cherry is haar naam. Wat met haar is gebeurd, weet niemand, maar we kunnen er ons wel iets bij voorstellen. Oliver heeft haar opgehaald. Ze was uitgedroogd, in schock, héél zwak, had allerlei verwondingen, was doodsbang, graatmager en ze had dikke buik en duidelijk hoogzwanger.  
 
 
 
Ze ging onmiddellijk naar de da, waar rx-en van haar bebloedde gezwollen mond werden genomen en een echo van haar buik, ook ging ze ging onmiddellijk aan het infuus. 
 
 
 
Haar onderkaak zag er verschrikkelijk uit en bleek gebroken op 10 plaatsen. Onmogelijk om dit te herstellen, dus werd 1/3de weggenomen en voor de rest van haar kaak werden 2 pins/screws ingebracht, zodat ze die toch nog ietwat zal kunnen gebruiken. Haar operatie duurde 3 uur! Ook zat ze vol met teken en vlooien!
Arme Cherry! 
 
 
 
 
Ook had ze een héél veretterd oor, waar ze nu nog verder voor behandeld wordt.Ze een litteken op haar rug en een gezwollen voorpootje. En ja, inderdaad de echo toont aan dat ze in de 1ste dagen 6-7 pupjes verwacht. Het was al te laat om ze nog weg te halen en volgens de da ging ze deze operatie ,samen met haar andere niet eens halen.  
 
  
 
  
 
Hier komt ze zachtjes bij na de lange verdoving.
 
  
Cherry moet nog dagelijks naar de da voor verdere behandelingen en nazorg. Maar het is toch zo fijn om haar al terug op haar pootjes te zien. Ze ziet er ouder oud, maar ze wordt 2-2,5 jaartjes jong geschat.
 
 
 

Haar rekening van de 1ste dag bij de da was 190 euro en de nabehandelingen volgen nog. Cherry wordt nu verzorgd door de organisatie, maar er wordt voor haar een betaalde opvang gezocht. Want straks komen haar kleintjes erbij. Dan moet zij nog worden gesteriliseerd en haar kleintjes gevaccineerd enz enz.. Wij zijn enorm onder de indruk van Cherry en wat haar werd aangedaan. Wij willen héél graag helpen goedmaken wat een onmens haar heeft aangedaan en haar nu een kans in haar leven geven, alsook voor haar kleintjes. Wij hopen echt dat u dit samen met ons wilt doen. WIE DRAAGT AUB EEN CENTJE BIJ VOOR HAAR ZODAT WE OOK HAAR KUNNEN HELPEN? We hopen voor haar nieuwe start een 200 euro te kunnen bijdragen. Graag Cherry vermelden. Volgend weekend komen hondjes met onze chauffeurs en gaat er vanalles terug mee voor haar. We sturen haar en haar kleintjes een zacht bedje of mand mee en een hele doos blikvoer, want korrels kan ze helaas niet eten nu. Er zal wel vanalles liggen hier wat plots haar naam draagt en we hopen haar ook zo wat te kunnen verwennen. Met een volgende transport terug alsook dan puppyvoer voor haar kleintjes.