Naam : Cirkin
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  20 - 25 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Ja
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 10 september 2020 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Cirkin. Cirkin is ooit gevonden (dus er is niets bekend over haar achtergrond) en verblijft nu in een opvang in Turkije, maar zij droomt van haar eigen mandje.  
 
Cirkin is herplaatst geweest in Turkije, maar ze hebben haar weer teruggebracht. Dit lag zeker niet aan Cirkin, want zij is een schattig klein hondje, sociaal, speels, vriendelijk, goedaardig karakter. Cirkin is geen schoothondje.  Toen wij in Istanbul waren om honden te begeleiden hebben we haar ook ontmoet in het pension waar ze tijdelijk verbleef. Cirkin is echt een droppie, die nu een forever home zoekt in Nederland.
 
Cirkin heeft een paar dagen in een opvang gezeten samen met Firar. Op de video zie je dat ze het prima met elkaar kunnen vinden en met elkaar aan het spelen zijn. Het zou fantastisch zijn als zij samen geplaatst kunnen worden, maar dat is geen vereiste.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Cirkin voor altijd in hun hart willen sluiten en haar laat voelen dat ze gewenst is en waar ze oud mag worden.
 
Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal. Ze kan het prima vinden met andere honden en ze heeft geen problemen met katten.
 
NB: onderstaande video en foto's zijn in een pension genomen. Daarna is zij weer naar een opvang gebracht.