Kiraz (Spoed)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-01-2013 (geschat).
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij  honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Adoptiekosten:  € 285,-
  
Kiraz verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.
 
19 april 2017
Arme, arme Kiraz, ze heeft nog steeds haar baasjes niet gevonden. Zo ontzettend sneu voor haar, want ze is een heerlijke, aanhankelijke, speelse en lieve hond met een mooie uitstraling en een goed karakter. We willen zo graag dat ze gelukkig wordt. Zeker nu met de sluiting van het asiel wordt het hoog tijd dat zij het asiel gaat verruilen met een warm en veilig huisje en lieve baasjes die alles voor haar willen doen. Ze zit al zo lang in het asiel! Ze hebben haar nu in de grote roedel vooraan in het asiel gezet. 
Haar reddende engel moet ergens zijn en we hopen voor de mooie Kiraz dat ze heel snel geplaatst gaat worden en eindelijk kan gaan genieten van een mooi leven en haar vrijheid.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

22 november 2016
Onze super lieve en mooie Kiraz is nog steeds op zoek naar haar juiste baasjes. Onbegrijpelijk, ze is zo'n lieverd, heel sociaal, ze geeft likjes aan andere honden. Ze zit al zo lang in het asiel te wachten op die ene kans. Het wordt nu toch hoog tijd dat we haar blij kunnen maken met lieve mensen en een warm huisje. Ze verdient een gelukkig en veilig hondenleven. 
 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
28 mei 2016
Deze mooie, lieve en aanhankelijke dame zit alweer ruim 1,5 jaar te wachten totdat haar droom eindelijk uitkomt. Ze wil zo graag het asiel verlaten en bij lieve mensen horen, die alles voor haar over hebben, haar alles willen leren, heerlijke wandelingen met haar maken in de natuur, nieuwe vriendjes ontmoeten om mee te spelen. Ze verdient het om eindelijk liefde, knuffels, aandacht en goede zorg te krijgen. We gunnen het haar zo!
Kiraz kan het goed vinden met de andere honden in haar partition en speelt graag met ze. We hopen dat haar juiste baasjes snel op haar pad komen, zodat ze kan genieten van een mooie en veilige toekomst.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen
 
27 december 2015
Nog steeds heeft onze Kiraz haar baasjes niet gevonden. Onbegrijpelijk! Ze is een lieve, vrolijke, speelse hond die graag de wereld wil ontdekken. Heerlijk met de baasjes urenlang op pad, lekker rennen op het strand, duin, bossen en een warme mand om in weg te dromen. Kiraz kan het goed vinden met de andere honden in haar partition. Het leven in het asiel is niet leuk voor onze Kiraz. Onze wens is dat zij in 2016 het geluk zal vinden. Ze heeft het dik en dik verdiend! 
We hebben nieuwe foto's en filmpjes van haar ontvangen. Daarop kan je zien hoe geweldig ze is!
 
 
 
 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
11 juli 2015
We begrijpen niet dat deze schat nog niet haar eigen plekje gevonden heeft! Zo'n leuke hond, een maatje voor het leven. Neem contact met ons op als je haar een mooie toekomst wil geven.
 
Nieuwe foto's van onze kanjer!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

31 maart 2015
Kiraz is ook een geweldig, lief, speels hondje! Ze kan goed met de andere honden overweg. Kiraz wil heel graag de shelter verlaten, we hopen dan ook dat dit snel gaat lukken voor deze lieverd.16 maart 2015
We hebben een filmpje van Kiraz ontvangen. Zij wacht nog steeds dringend op jou. Wil jij haar reddende engel zijn, neem dan snel contact met ons op.21 februari 2015
 
Wij willen graag Kiraz onder de aandacht brengen. Kiraz is een vriendelijk speelse hond, wel een beetje ondeugend.
Kiraz kan goed met mensen en honden overweg.
 
Kiraz is op zoek naar mensen die tijd en geduld hebben om haar te laten wennen en haar iets te leren. Kiraz verdient ook haar eigen plekje. We hopen voor Kiraz dat er snel de juiste mensen op haar pad komen.
 
Ben je verliefd geworden op Kiraz mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl