31 juli 2016
 
Afgelopen vrijdag is Thirza aangekomen in NL. Thirza heeft eindelijk haar huisje gevonden en gaat een mooie toekomst tegemoet. We wensen haar heel veel geluk.
 

 
Thirza is geadopteerd

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-01-2011 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Adoptiekosten:  € 285,-
  
Thirza verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul
 
26 juni 2016
Wie wordt er nu niet verliefd op onze geweldige Thirza. We gunnen het haar zo om te gaan genieten van een mooie toekomst, vol met liefde, knuffels, aandacht, goede zorg, nieuwe vriendjes. Zij zit alweer een paar jaar in het asiel en het zou toch vreselijk triest zijn als zij haar hele leven in het asiel moet blijven. Thirzai is een heerlijke, lieve, aanhankelijke, rustige hond. Zij kan het goed vinden met de andere honden. Wij zijn heel hard voor haar aan het duimen dat zijn juiste baasjes en misschien een nieuw hondenvriendje snel op haar pad komen. Wat zal dat een feestje voor haar zijn en ook voor ons. Het is nu echt tijd dat ze het asiel eindelijk gaat verlaten. Ben jij haar reddende engel, neem dan snel contact met ons op. 
 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 Afbeelding invoegen
 
20 juli 2015
Ook onze Thirza zit al een tijd in het asiel te wachten op de juiste baasjes. Thirza is een heerlijke, lieve, mooie hond! Ze verdient een mooi leven! Ze is een maatje voor het leven en ze zal heel veel liefde geven aan degene die haar adopteert. We hopen op een wonder dat deze kanjer snel het asiel mag verlaten, zodat ze kan beginnen met een nieuwe start. Ze wil de wereld ontdekken en het asiel heeft ze nu wel gezien. Iedere dag maakt ze hetzelfde mee en dat breekt ons hart.
Ben je haar reddende engel, neem dan snel contact met ons op. 
 
Afbeelding invoegen
 


31 maart 2015
Thirza is een lieve, rustige, mooie en zachtaardige hond. Ze kan het goed vinden met de andere honden. Het leven in het asiel is maar niks voor haar en zij wil heel graag geadopteerd worden door lieve mensen, die alles voor haar over hebben. Wie wil haar een mooie toekomst geven?

21 februari 2015
 
Wij willen graag Thirza onder de aandacht brengen. Thirza haar achterpoot is gebroken geweest en zij is daaraan geopereerd. Nu ondervindt zij geen problemen meer. Zij kan goed met mensen en honden overweg.
 
Thirza is op zoek naar mensen die veel tijd en geduld hebben om haar te laten wennen en haar een aantal dingen te leren. Ook Thirza heeft nog zoveel te geven en zal een maatje voor het leven zijn.
 
Heb je een klik met Thirza mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl