5 juli 2019
We hebben hier met z’n allen heel erg naar uitgekeken en eindelijk was het dan zover! Gisteren zijn Paku (ze heet nu Ceylan) en Lego veilig aangekomen in NL.
Wat een mooi plaatje! Paku heeft een plekje gevonden bij deze 2 toppers Aysen en Gulsen en Lego is ook naar zijn eigen liefdevolle huisje vertrokken. Dit is 1 van de mooiste adopties ever!
 
 
                                 
 
29 juni 2019
We kunnen maar geen genoeg krijgen van de foto's en filmpjes van onze geadopteerde kanjers. We zijn zo blij dat zij het geluk hebben gevonden bij hun geweldige baasjes. Ze zien er allemaal heel goed uit en het is super te zien dat ze volop genieten van hun mooie nieuwe leven en vrijheid.
 
 
 
 
16 juni 2019
Het is echt een wonder want ons oudje Sukran (die al zoveel jaren in het asiel leeft) heeft eindelijk haar eigen huisje gevonden in Duitsland. De vrouw wil Sukran nog een paar mooie jaren geven. We willen haar ook ontzettend bedanken dat ze dit voor Sukran gedaan heeft. 
 
   
 
 
 
20 mei 2019 

 
19 mei 2019
We zijn ontzettend blij dat het met de geadopteerde honden zo goed gaat. We kunnen zien dat ze genieten en gelukkig zijn bij hun lieve families!
Het zijn allemaal leuke en lieve honden en wij zijn trots op hun! 
 
We gunnen alle honden, die nog in het asiel zitten, ook zo'n mooi en gelukkig leven! Vinden jullie dit nu ook, adopteer dan één van onze leuke honden.
En neem snel contact met ons op.
 

 

18 mei 2019
Goed nieuws voor Dark, want hij is geadopteerd door een lieve familie die ook nog een andere hond heeft, dus Dark krijgt een maatje. We willen de opvangmoeder ontzettend bedanken dat zij dit voor Dark mogelijk gemaakt heeft, want anders had hij nog in het pension gezeten.
En we zijn haar ook erg dankbaar voor de goede zorgen en de tijd die ze Dark gegeven heeft.
 
 

Inmiddels zijn Ponky en Rag in NL aangekomen. Ponky is geadopteerd en Rag zit in de opvang in Groesbeek. Alles is weer goed gegaan. We hopen dat Rag snel zijn eigen huisje gaat vinden.
 
   
 
17 mei 2019
We kregen het bericht dat Sheba herplaatst is in Turkije, we hopen dat ze een goed leven tegemoet gaat.
 

We hadden stiekem gehoopt dat Dirk, die nog in de opvang zit, voor altijd bij zijn opvangmoeders mocht blijven en we werden verrast met het zeer goede nieuws dat hij niet meer herplaatst hoeft te worden. Ze zijn blij met Dirk, en vinden hem een lieve en trouwe hond! Nadat Dirk eerst de tijd heeft gekregen om te wennen, doet hij het nu goed in de roedel. Hij heeft het ontzettend goed getroffen. Zijn nieuwe baasjes zijn geweldige mensen. Wij zijn hen voor eeuwig dankbaar, ten eerste omdat ze hem op wilde vangen toen hij met spoed een andere plek nodig had en ten tweede dat ze besloten hebben dat hij mag blijven en hem een mooi en gelukkig leven willen geven. We zijn ontzettend blij voor Dirk dat hij zijn plekje heeft gevonden!
Op de foto zie je links Dirk samen met zijn vriend.
 
 
 
13 mei 2019
A star is born! Onze Dark staat met een ontzettend leuk verhaal in blokje rond in het Algemeen Dagblad.
We duimen heel hard dat zijn juiste baasjes snel op zijn pad komen, door dit leuke artikel in de krant.
 

 
 

10 mei 2019
Gisteren is Body naar Duitsland vertrokken. Hij verblijft bij een opvanggezin. We zijn blij dat hij deze kans heeft gekregen, want een gehandicapte hond heeft het niet helemaal niet makkelijk in het asiel. Nu worden zijn kansen om geadopteerd te worden groter.
 
 
 
7 mei 2019
Goed nieuws voor Yogi, zij is gisteren naar haar familie vertrokken in Amerika. Het gaat goed met haar en ook met de andere hond van de familie. We zijn erg blij dat zij het asiel heeft kunnen verlaten en nu een mooie toekomst tegemoet gaat.
 
   
 
 
3 mei 2019
Opnieuw zijn wij geschokt en erg verdrietig door het trieste bericht dat de mooie Duster is overleden. Ze is gevonden met meerdere bijtwonden op haar lichaam, doordat ze is aangevallen door andere honden. Wat moet ze geleden hebben en een pijn gehad hebben!!!
Duster was een lief, schattig klein hondje, die het juist zo verdiende om een beter leven te krijgen en dan wordt ze doodgebeten.
Het asiel wordt drukker en drukker, de ruimte voor de honden wordt daardoor steeds meer beperkt en teveel honden zitten nu te dicht op elkaar, en dan is dit het resultaat. 
 
R.I.P. Lieve Duster, je was nog zo jong, we hadden zo gehoopt dat je snel geadopteerd zou worden. Het spijt ons heel erg dat dit niet gelukt is, dan had je nu nog geleefd en kunnen genieten van een mooi leven!
"your spirit has found its path towards the light of your ancestors" 
 
1 mei 2019
We zijn heel erg verdrietig, omdat de mooie Prety vannacht is overleden, zielsalleen in zijn partiton in het asiel. Hij stond al een aantal jaren op onze adoptielijst.Prety was een geweldige lieve hond, een echte mensenhond. Hij genoot als hij een beetje aandacht en knuffels kreeg. Het is ontzettend triest dat hij zijn hele leven in het asiel heeft moeten leven. Hij wilde zo graag geliefd worden, maar niemand wilde hem redden en nu is het te laat. We hebben gefaald om voor hem een liefdevol thuis te vinden en dat breekt ons hart.
 
Lieve Prety, rust zacht lieverd, het spijt ons dat we je niet konden geven, wat je zo graag wilde; een eigen warm plek bij lieve mensen. We zullen je nooit vergeten!
"your spirit has found its path towards the light of your ancestors" 

 
Update 26 maart 2019
We hebben geweldig nieuws. Mowgli is vanmiddag naar zijn gouden mandje vertrokken. Hij heeft het ontzettend getroffen. We hadden geen beter huisje voor hem kunnen wensen. Hij kan lekker heel de dag spelen met zijn nieuwe hondenvriendinnetje. We zijn ontzettend blij voor hem. We hebben al bericht gekregen dat het geweldig gaat.
Lieve Mowgli geniet maar van je nieuwe leven je hebt het verdiend
 
        
 
18 maart 2019
We kregen gisteren het vreselijke nieuws dat Temel is overleden, waarschijnlijk aan een maagtorsie. We zijn kapot van dit nieuws, zeker ook omdat hij eindelijk een huisje had gevonden in Amerika, waar hij geliefd en gewenst zou zijn geweest, wat hij nooit gekend heeft.
 
R.I.P. Lieve Temel, je blijft in onze harten voortleven.
"your spirit has found its path towards the light of your ancestors"
 
 
 
17 maart 2019
We kregen erg goed nieuws over Sega. Dierenasiel en pension de Bommelerwaard heeft een goed huisje voor haar gevonden, waar ze gelukkig is.
Wij willen Wilma, alle medewerkers en de honden gedragsdeskundige heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor de kleine Sega gedaan hebben. We zijn erg blij voor Sega en wij wensen haar en haar baasje(s) veel geluk!
 


16 maart 2019
We kregen deze leuke foto's en filmpje van de prachtige Mojo (voorheen Money). We zijn super blij dat het goed met haar gaat.
 
 
 
11 maart 2019 
Ollie is geslaagd voor zijn beginnerscursus. Van harte gefeliciteerd, lieve Ollie. We zijn trots op je! 😍
 
Zijn baasjes zijn ook erg blij: Ollie is een KANJER ❤️ Zo trots op hem en hij op zichzelf! Onze ooit ( ergens lang geleden...) zo schuwe Ollie vind het allemaal oergezellig😄😄😄
Kijk nou toch wat een geweldige uitdrukking hij heeft! 
 

 
10 maart 2019
We kregen onderstaande mooie foto's van een aantal van onze geadopteerde kanjers. Altijd weer geweldig om de honden zo gelukkig te zien.
 
           
 
           
 
       
 
26 februari 2019
Hier is het lente, maar in Istanbul ziet het er anders uit. Zoveel hondjes die nog een fijn thuis zoeken, geef deze kanjers een kans op een beter leven. Kijk op onze pagina Honden in Istanbul, Turkije
 
 
16 februari 2019
We kregen deze geweldige foto's van Abi en Zusje. Zij hebben het echt getroffen.
 
 
 

12 februari 2019
Goed nieuws voor Kuzey, want hij heeft een huisje gevonden in Turkije. We hopen dat hij daar een goed leven zal hebben.

 
 
4 februari 2019
Verleden week zijn Havoc en Allegro aangekomen in NL. Ze doen het beiden goed. We zijn de familie heel erg dankbaar dat ze broer en zus samen hebben geadopteerd. Hun nieuwe leventje mag gaan beginnen in een liefdevolle omgeving.

 
 
3 februari 2019
Goed nieuws voor Oz, hij heeft een familie gevonden in Duitsland. Hij wordt nu nog behandeld voor de koorts en huidprobleem in de kliniek van Murat en daarna mag hij gelukkig zijn koffertje pakken. We zijn heel dankbaar dat hij nu zijn eigen mandje gaat krijgen.

 
 
31 januari 2019
We kregen deze mooie foto van Panty (ze heet nu Zoraya), Het verblijf in het pension heeft haar ontzettend goed gedaan, ze straalt weer, zit goed in haar vacht en haar oogjes staan weer helder. Wat een plaatje!!
 
 
 
We kregen deze prachtige foto's van Gaby. Ze doet het zo goed en dat zie je gewoon aan haar. Wat een beauty!
 
 
 
 
 
29 januari 2019
Gisteren zijn Dark en Panty aangekomen in NL. Panty heeft een fijn thuis gevonden en Dark zit in de opvang in Lisserbroek. Alles is goed gegaan.
We zijn erg blij dat deze 2 kanjers eindelijk een goed leven gaan krijgen.
 
 
 
 
 
19 januari 2019
We hebben eerder gemeld dat Rain een huisje gevonden had in Duitsland, helaas is dat niet doorgegaan. De familie had ook nog interesse in een andere hond van een andere organisatie. Daar zij niets meer vernomen hadden, hebben ze voor Rain gekozen, maar inmiddels is er toch contact geweest en ze hebben besloten om voor de andere hond te gaan.

Nu heeft Rain haar koffertje weer uitgepakt of is er toch iemand die haar een fijn thuis wil bieden. Rain is een schat van een hond.

14 januari 2019
Goed nieuws voor Rain, Zij heeft een huisje gevonden in Duitsland.

 
7 januari 2019
Goed nieuws voor Boo Boo. Hij zal naar Amerika vertrekken om daar een fijn huisje te vinden. Ook goed nieuws voor Zimba, want hij heeft een huisje gevonden in Duitsland.
Boo Boo    Zimba