BUDDY (SPOED!)
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in oktober 2013 geschat op ong. 7 jaar
Ras: Kruising
Schofthoogte: onbekend
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja  
 
Adoptiekosten:  € 150,-
 
Buddy verblijft nog in het SHKD bosasiel, Istanbul
 
11 juli 2015
Ons hart breekt als we naar de nieuwe foto's van Buddy kijken. Je ziet in zijn ogen dat hij allang de droom en hoop heeft opgegeven om nog een paar mooie jaren te hebben bij lieve baasjes. Nog nooit heeft hij de liefde, aandacht en knuffels gekregen die hij zo verdiend heeft. Nog nooit heeft hij in een zachte mand geslapen. Nog nooit heeft lekker in de bossen, strand kunnen snuffelen. Hij heeft nooit de kans gehad om de wereld te ontdekken. Je ziet dat hij somberder is geworden. Het enige contact dat hij heeft is met Huseyin als hij eten komt brengen.
Het asiel had een tijdelijke opvang voor hem moeten zijn, maar het ziet er naar uit dat dit nu levenslang is geworden. We vinden het zo vreselijk triest voor hem, dat zijn droom niet is uitgekomen. Het mag niet zo zijn dat hij tot aan zijn dood in het asiel moet blijven.
We hopen op een groot wonder dat er toch te gekke mensen zijn die hem nog willen laten genieten van het leven! Bij jij dat, neem dan snel contact met ons op.
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen             Afbeelding invoegen
 
4 april 2015
We hebben dit leuk filmpje gekregen van onze kanjer Buddy. Hij zit al zo lang te wachten op een eigen plekje. We begrijpen er maar niets van, want Buddy is een lieve, aanhankelijke hond met veel energie! Hij zal het heerlijk vinden om met zijn toekomstige baasjes wandelingen te maken in de bossen, het park of op het strand. Wie is zijn reddende engel! We hopen op een wonder dat zijn juiste baasje snel op zijn pad komt. 


 
2 april 2015
 
We worden erg verdrietig als we in de ogen kijken van Buddy. Hij staat al meer dan 1,5 jaar op onze adoptielijst en hij is nog steeds niet geadopteerd. Hij heeft de hoop al opgegeven om ooit het asiel te mogen verlaten. Hij heeft nooit een eigen mandje gekend in zijn leven. We hebben de hoop ook al verloren, want er zijn nog maar weinig mensen die een oudere hond willen redden en hem nog een paar jaartjes een mooi leven te geven.  Zal het juiste baasje nog op zijn pad komen of zal het dan te laat zijn? Ondanks zijn leeftijd heeft deze kanjer nog zoveel liefde en vreugde te geven.
 
  
 
  
 
 
 
  
 
 
 

 
 
 
 
31 juli 2014
Tijdens ons bezoek hebben we natuurlijk Buddy ontmoet. Buddy is 1 van de oudjes die al jaren in het bosasiel verblijft.
Buddy is echt een geweldige, zachtaardige hond, een teddy beer die zo graag zijn eigen familie wil hebben, waar hij heerlijk rustig zijn oude dag mag slijten ipv in  het asiel. Dat wil niet zeggen dat Buddy niet levendig meer is, integendeel. Buddy wil lekker zijn wandelingen maken, veel geknuffeld worden en omringd worden door liefde. Buddy zal zo ontzettend dankbaar zijn, omdat hij al zoveel heeft meegemaakt en jarenlang in asiels heeft gezeten. Het gaat ons dat ook erg aan het hart dat deze lieve hond nog steeds ter adoptie staat.
Geef Buddy de kans om een nieuw leven te beginnen. Buddy is het trouwe maatje voor het leven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 november 2013
We hebben een geweldig filmpje gekregen van onze teddybeer Buddy. Buddy is een lieve en vriendelijke hond.
Wie o wie, wil hem voor de rest van zijn leven een mooi leven geven??? Deze lieverd heeft het zo verdiend.
Hij leeft al zijn hele leven in een asiel en het wordt nu hoog tijd dat hij liefde, knuffels, goede zorg en zijn eigen zachte, warme mandje krijgt. Wie maakt hem en ons blij! Het zou te gek zijn als hij voor de koude winter begint, de shelter mag verlaten! Wil je deze kanjer adopteren, neem dan snel contact met ons op!!!
 
Je kunt Buddy bewonderen op onderstaande link!
 
 
 
 
 
 
15 oktober 2013
We hebben aan de dierenarts gevraagd of hij al de bloedtesten wil gaan doen voor de oudjes, omdat we zeker willen weten dat ze gezond zijn ivm hun leeftijd. Hieronder zie je de resultaten van Buddy; de normale test (lever, nieren etc.) en de testen op Erlichia, Leismania en Hartworm.
 
We kunnen je altijd deze resultaten doormailen als je ze met je eigen DA wilt bespreken.
 
Buddy is gezond.
 
 
 
 
 
Buddy is gered uit het asiel in Sefakoy waar hij in de modder moest leven. Dit asiel lag op een afgelegen stuk grond waar ze eigenlijk niets hadden, ondanks de goede zorgen van een dame die iedere dag eten kwam brengen.
 
Buddy heeft ook een goed karakter, zachtaardig en lief. Hij wacht al zo lang op zijn eigen zachte mand en we hopen dan ook dat hij snel geadopteerd zal worden, want deze lieverd verdient het zo.
 
Heb jij interesse in deze kanjer of weet je iemand die graag oudere honden wil adopteren, mail ons dan z.s.m. naar mailto:info@animalcareprojects.nl