1 mei 2017
Onze lieve Morgan zit al zo lang in de opvang, dat zijn baasje besloten heeft dat hij mag blijven. Eindelijk kan hij gerust zijn dat hij daar niet meer weg hoeft. We zijn ontzettend blij dat hij nu zijn eigen plekje heeft. We willen zijn baasje erg bedanken voor al de goede zorgen, liefde en aandacht.
 
 
17 september 2016
Wij kunnen maar niet begrijpen waarom deze lieverd nog niet herplaatst is. Hij verdient zo zijn eigen huisje en een maatje voor het leven.
We blijven hopen dat er gauw de juiste mensen op zijn pad gaan komen. Wil je Morgan graag ontmoeten in Ossenisse, maar je vindt het te ver dan kunnen we altijd iets regelen.
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen

6 april 2016
We vinden het onbegrijpelijk dat deze kanjer nog geen eigen plekje gevonden heeft. Hij zit al een hele tijd in NL te wachten op zijn juiste baasjes, die al een hondje hebben, want Morgan vindt het heerlijk om tussen de andere honden te zijn. Morgan is een geweldige, aanhankelijke, sociale en lieve hond. Het gaat heel erg goed met hem en hij heeft het prima naar zijn zin bij zijn opvangmoeder. Hij geniet volop van zijn nieuwe leven hier in NL. Het zou super zijn als hij snel een eigen plekje kan vinden, bij lieve mensen die van hem houden, alles voor hem willen doen en waar hij voor altijd kan blijven. Wil jij deze kanjer een mooi leven geven en wil je hem graag ontmoeten, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

 Afbeelding invoegen
 
24 november 2015
 
Morgan zit sinds 17 oktober bij zijn opvangmoeder in Zeeland. Hij is een vrolijke hond, die met volle teugen geniet van zijn nieuwe leventje. Hij is vriendelijk tegen de andere honden in de roedel van zijn opvangmoeder en honden die hij buiten tegen komt. Hij is ook vriendelijk tegen de katten in en om het huis. Hij speelt veel met de andere honden, wandelt graag en is niet bang van het verkeer. Hij kan goed alleen blijven voor een paar uurtjes
 
.Hij kan goed mee in de auto, gaat elke dag mee op stap en heeft al snel in de gaten gekregen dat mee in de auto betekent dat er iets leuks gaat gebeuren. Hij heeft een gezonde eetlust en baknijd kent hij niet. 
 
Morgan is een sterke hond, die letterlijk en figuurlijk stevige leiding nodig heeft. Hij moet nog veel leren, maar hij is leergierig en laat zich goed corrigeren. In de korte tijd dat hij in de opvang zit, heeft hij al geleerd wat sommige commando’s betekenen. Het zou fijn zijn als zijn nieuwe baasje(s) al een andere hond hebben. Morgan verdient het om snel zijn eigen huisje te vinden. Ben jij verliefd op deze kanjer mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Op het filmpje is Morgan (Kees) de hond met de blauwe halsband.
 
 
 
Afbeelding invoegen        Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen 
 

Morgan in de opvang in Ossenisse.
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in maart 2015 geschat op ong. 1,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-
 
6 oktober 2015
Afgelopen vrijdagavond is Morgan aangekomen in NL. Hij zit nu in de opvang in Ossenisse, waar ook Pixie verblijft. Morgan is een enthousiaste jongeman die gek is met zijn speeltjes. Hij houdt van lekker wandelen en wil heel graag zijn eigen mandje hebben. Het liefst een huisje waar hij een speelmaatje heeft, maar geen katten of andere huisdieren. Wil je deze kanjer ontmoeten in Ossenisse of wil je meer info over Morgan mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
Wil je graag kennis met hem maken, maar is Ossenisse net iets te ver weg, dan kunnen we regelen dat we elkaar ergens in het midden van de route ontmoeten.
 
30 juli 2015
Hierbij een korte video van Louie waarop ook Morgan te zien is. Deze jongen wil graag bij iemand horen. Wie geeft hem die kans?
 
 
 
 
 
 
15 juli 2015
De knappe, lieve, Morgan is zijn dagen ook nog steeds aan het slijten in het asiel. We hebben Morgan in maart 2015 op de site gezet, maar hij zit er al veel langer, vorig jaar juli hebben wij hem al ontmoet. Zo'n geweldig hond! Het is triest om te zien dat Morgan magerder is geworden door het zware leven in het asiel en het verlies van zijn maatje Gahan. Hij mist de aandacht en de aaitjes over zijn bolletje. Hij zit in een partiton aan de het lange pad. Krijgt dus ook alleen een beetje aandacht als hij eten krijgt. Hij kan het goed vinden met de andere honden. Het wordt toch hoog tijd dat deze kanjer snel gered wordt. Hij heeft zo'n lief koppie en de liefde die je van hem terugkrijgt is onbeschrijfelijk! Wil jij deze knapperd laten zien hoe geweldig en mooi een hondenleven kan zijn, neem dan snel contact met ons op!!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

16 maart 2015
We hebben een aantal nieuwe filmpjes gekregen van Gahan, Morgan, Zoe en Latte. 4 geweldige honden die nog dringend op zoek zijn naar jou!! 


 
3 maart 2015
 
Wij willen graag Morgan aan jullie voorstellen. Morgan is gevonden door Murat. Hij was vastgebonden aan een boom en was gewond aan zijn achterpoot. Hij is daaraan geopereerd en volledig hersteld. Ook hebben we geen achtergrond informatie over Morgan, maar we weten wel dat het een lieve, energieke en speelse hond is. Hij kan het met de andere honden goed vinden en met mensen.
 
Morgan is op zoek naar mensen die het niet erg vinden om genoeg tijd en geduld in hem te steken, zodat hij langzaam aan kan wennen aan het nieuwe leven buiten het asielleven.
Morgan heeft nog zoveel te geven en met de juiste begeleiding wordt hij een maatje voor het leven.
 
Heb jij een klik met Morgan en wil je hem graag adopteren, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl