24 april 2015
 
Gisteren is Tarcin verenigd met zijn nieuwe familie. Hij heeft eindelijk zijn geluk gevonden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tarcin (geadopteerd)
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 7 maanden
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Tarcin verblijft nog in het SHKD bosasiel
 
 
16 maart 2015
We hebben een leuk filmpje van de mooie Tarcin ontvangen. Wat heeft hij toch een heerlijk koppie. Echt een schat van een hond. Wie wordt er nu niet verliefd?
 
 

4 maart 2015
Wij willen graag Tarcin aan jullie voorstellen. Tarcin is een pup van ongeveer 7 maanden oud, een echte allemansvriend vol liefde voor iedereen om hem heen. Hij trekt goed op met de oudere hondjes om hem heen in de shelter en is ook gek op menselijke aandacht. Deze lieve jongen heeft zoveel te geven en is zijn enthousiasme en vertrouwen in mensen nog niet verloren.
 
Hij is op zoek naar mensen die het niet erg vinden om genoeg tijd en geduld in hem te steken, zodat hij langzaam aan kan wennen aan het nieuwe leven buiten het asielleven. Tarcin heeft nog veel te leren, hij staat daar op zijn jonge leeftijd nog helemaal voor open. Met de juiste begeleiding wordt hij een maatje voor het leven.
 
Op een paar foto's staat Tarcin met puppie Ebony. Ebony is nog te jong om te vliegen, maar is natuurlijk al beschikbaar voor adoptie.
 
Ben jij verliefd geworden op dat lieve koppie en wil je hem graag adopteren, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
 
 
 
 
Tarcin en Ebony