17 december 2015
Op 13 december 2015 is Dominik aangekomen in NL. Hij is geadopteerd door hele lieve mensen in een rustige omgeving. We zijn zo ontzettend blij dat Dominik eindelijk het asiel heeft mogen verlaten en dat de juiste mensen op zijn pad zijn gekomen.
 
 
 
 
 
Dominik (geadopteerd)
  
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in oktober 2013 geschat ong. 1,5 - 2 jaar
Ras: kruising
Schofthoogte: 65cm
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-
 
 
30 juli 2015
Hierbij een korte video van Dominik. We hopen dat er snel iemand hem het leven wil geven die hij verdient.
 
 
 
22 juli 2015
Het is helaas Dominik nog niet gelukt om zijn eigen huisje te vinden. Zoals eerder vermeld is Dominik schuw en hij zal echt alle tijd moeten krijgen om zich langzaam aan te passen aan een nieuwe situatie. Hij wil graag in een rustige omgeving willen wonen en vooral de liefde, aandacht, juiste verzorging en een hele goede begeleiding krijgen die hij zo verdient. Hij is lief en sociaal met zijn soortgenoten. We hopen dat gauw de juiste baasje komen die hem de kans van zijn leven willen geven en hem respecteren. Het is erg jammer dat er niet genoeg vrijwilligers in het asiel werken om hem te leren lopen aan de riem, een borstelbeurt te geven e.d.
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen                     Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen              Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen


6 oktober 2014
We hebben deze mooie foto's van Dominik ontvangen van Petra Poorter. Dominik is nog steeds schuw, daarom is hij op zoek naar mensen die hem met veel geduld en tijd willen leren dat hij mensen kan vertrouwen en het leven heel mooi kan zijn. Dominik is een schitterende hond die heel graag een eigen plekje wil bij lieve mensen.
 
 

 7 juli 2014
Wij hebben Dominik ontmoet toen wij in het asiel waren (28/29 juni 2014). Dominik is een prachtige hond met een goed karakter.
Hij is wat schuw/angstig geworden nadat ze geprobeerd hebben om hem aan de riem te laten lopen. Waarschijnlijk heeft hij een trauma opgelopen toen hij met een vangstok opgepakt is van de straat. Want hij is door het gemeentelijk asiel opgepakt. Hij heeft gelukkig kunnen ontsnappen van deze vreselijke plek. Dus het trekken aan de riem geeft bij hem stress.
 
Wij zijn met spoed op zoek naar een goede familie die heel veel tijd hebben om Dominik te laten wennen om aan de riem te lopen en hem verder op een zachtaardige manier te begeleiden in een nieuw leven. Het is echt een schat en het zou verschrikkelijk en oneerlijk zijn dat hij niet geadopteerd wordt alleen omdat hij een probleem met de riem heeft. 
 
Dominik zit alweer een tijdje in het asiel en het asielleven heeft/zal het karakter van de honden veranderen. Dus het wordt nu tijd dat Dominik zijn eigen plekje gaat krijgen met veel aandacht, liefde, knuffels, het vertrouwen geven, en waar hij de rest van zijn leven mag blijven. 
 
Schrijf ons snel als jullie nog meer vragen hebben over Dominik en/of jij diegene bent die Dominik de kans van zijn leven wilt geven.
info@animalcareprojects.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
26 november 2013
 
URGENT: DOMINIK ZOEKT MET SPOED EEN HUISJE!!!We kregen bericht vanuit het SHKD dat Dominiek snel een plekje nodig heeft. Het is een geweldige lieve hond, hij kan los lopen en komt altijd trouw weer terug. Hij is ook goed met andere hondjes, loopt los met een groep honden. Hij kan ook goed met kinderen. De verzorger zegt alleen dat anderen hem soms tegenhouden met eten, waardoor hij sterk vermagert. Hij is blij met iedereen die de shelter in komt, ontvangt dankbaar elke knuffel die hij krijgt. Onze wens is dan ook dat hij snel een fijn plekje vind. Wie wil deze lieve schat een fijn (opvang)plekje geven? Laat het ons dan snel weten op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit is Dominik, hij is net als Hale II gevlucht uit het gemeentelijk asiel naar het SHKD. Over zijn verleden is niets bekend. Ze denken dat hij tussen de 1,5 en 2 jaar oud is. Hij is een heel vriendelijke hond, knuffelt met iedereen die binnenkomt. Hij is lief, gek op kinderen, mensen, iedereen eigenlijk. Dominiek zal een geweldig maatje zijn voor degene die hem uitkiest. Wil jij dat zijn? Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Dominik is ook te bewonderen op onderstaande link:
https://www.dropbox.com/sh/2fhdcfya2ubmjvh/4ctxTiLIHo