Fato (Spoed!) Geadopteerd!
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 2-2,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja (mits ze rustig zijn)
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja  

1 augustus 2014
Fato verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul

De lieve Fato met haar trouwe ogen is met spoed op zoek naar jou! Fato is nog steeds een beetje schuw, maar dit heeft tijd, geduld, liefde, aandacht, knuffels en goede zorgen nodig. Toen wij er waren, zat ze in een partition met Angel, Spike, Lulu en Selen en nog 2 andere hondjes. Toen wij deze hondjes gingen begroeten, was ze wel nieuwsgierig, maar bleef toch maar op een afstandje staan kijken. Als we meer tijd hadden gehad, dan waren we daar rustig gaan zitten en dan was ze zeker naar ons toe gekomen. Fato is een schitterende hond. Nu moet ze alleen nog de juiste baasjes zien te vinden en we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat snel gaat lukken. Wil jij haar het vertrouwen teruggeven en heb je de tijd om haar rustig te begeleiden, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

 


 
7 januari 2014
Nieuwe filmpjes van de verlegen Fato!! Fato is een schat van een hond, alleen nog een beetje verlegen, maar met veel geduld, liefde en knuffels zal ze meer zelfvertrouwen krijgen. Wat zou het super zijn als Fato de juiste baasje kan vinden die haar willen begeleiden en haar een mooie en gelukkige toekomst willen geven!!!
 
 
 
 
   
 
 
 
 
Dit is Fato. Ze is in het asiel terecht gekomen nadat ze door een auto is aangereden toen ze nog erg jong was. Ze is door Murat geopereerd en nu gaat het goed met haar. Fato is heel erg verlegen en angstig. Het is niet zo dat ze van je wegloopt als je haar wilt aaien. Ze zoekt het liefst een rustig hoekje op, waar ze niet lastig gevallen kan worden door de andere honden. Ze leefde eerst met een aantal andere honden, maar ze is toen ontsnapt om een eigen plekje te gaan zoeken. Nu leeft ze samen met 2 oudere honden wat goed gaat, omdat ze ieder hun eigen weg gaan. Het kan zijn dat Fato liever alleen wil zijn. We zoeken voor haar een baasje die haar met veel geduld en zachtaardig benadert. Ze zal een tijdje nodig hebben om uit haar schulp te kruipen (waarschijnlijk door een traumatische ervaring). Een baasje die niet veel van haar verwacht en haar respecteert zoals ze is en haar leert te socialiseren.  Fato is een hele lieve hond, zij verdient zeer zeker een eigen warme mand.
Interesse in deze wat verlegen jonge hond, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
Kijk gauw op onderstaande filmpjes om Fato te bewonderen!