Rosie
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Rosie verblijft nog in het bosasiel, Istanbul, Turkije

11 oktober 2014'
Onze prachtige Rosie is ook nog steeds met spoed op zoek naar lieve baasje(s). Ze kwam in het asiel toen ze een puppie was en nu is ze alweer een volwassen hond van ruim 1.5 jaar. Het wordt dan ook echt tijd dat deze lieverd de shelter gaat verlaten. Rosie heeft een geweldige uitstraling en zal een maatje voor het leven zijn voor haar toekomstige baasje(s). Ben jij verliefd geworden op onze Rosie, neem dan snel contact met ons op. 

  
 
 
8 september 2014
Rosie wacht nog steeds op haar eigen huisje. Rosie is een schat van een hond met een geweldige warme uitstraling. Geef haar een kans!


 
 
12 januari 2014
Rosie, ongeveer 1 jaar oud, is met de andere jonkies uit een gemeentelijk asiel naar het SHKD bosasiel gekomen, omdat ze nog te jong waren om op straat teruggeplaatst te worden. In het gemeentelijk asiel  wachten ze totdat de hondjes ouder en gesteriliseerd/gecastreerd zijn en zetten de honden dan weer op straat. Deze jonge hondjes kennen het leven op straat niet en zijn nu gewend aan de veiligheid en het leven in het asiel. De mensen van het SHKD asiel willen ze niet meer terug op straat zetten, omdat ze weten dat ze geen kansen hebben om te overleven! We proberen met z’n allen te helpen om deze prachtige honden zo snel mogelijk te herplaatsen, zodat ze een gouden toekomst kunnen krijgen in plaats van een treurig leven in de straten van Istanbul. Ze vervelen zich in het asiel en het zal niet lang meer duren of ze zullen hun vrolijkheid verliezen en zich in hun lot schikken dat ze hun verdere leven in het asiel moeten blijven. Dat kunnen we niet laten gebeuren!! Net zoals andere jonge honden, moet deze hondjes nog alles leren en dat gaat geduld en tijd kosten. Het is dan ook leuk om met deze hondjes op een cursus te gaan. Ze zijn allemaal geweldige, lieve hondjes, die op zoek zijn naar de juiste baasjes, een eigen huisje waar ze voor altijd mogen blijven, liefde, aandacht, knuffels, lange wandelingen maken, spelen en lekker eten!! Rosie is inmiddels gesteriliseerd Ben je verliefd geworden op Rosie, neem dan snel contact met ons op 
mailto:info@animalcareprojects.nl