Op 25 augustus 2014 heeft Shiva eindelijk, na 8 maanden in de opvang gezeten te hebben, haar eigen plekje gevonden. We zijn zo ontzettend blij voor haar. Shiva moest eerst wel even wennen, zonder haar opvangmoeder Nel en de andere honden. Maar Shiva heeft het nu prima naar haar zin bij haar nieuwe baasje en geniet volop van haar nieuwe leven vol met liefde, aandacht, knuffels en lange wandelingen. Ze loopt al af en toe los en kan dan heerlijk spelen met andere hondjes. Lieve Nel, heel erg bedankt voor alles wat je voor Shiva hebt gedaan en betekend hebt. Shiva heeft bij jou veel geleerd. Ze is ontzettend lief en leergierig en heeft nu een mooie toekomst voor haar liggen dankzij haar nieuwe baasje Hanneke. Lieve Hanneke, heel erg bedankt dat jij Shiva een kans hebt gegeven op een mooi en actief leven! 
 
 
Shiva zit in Zeeland in de opvang met andere honden/katten! Het wordt hoog tijd dat deze mooie dame een eigen plekje krijgt bij lieve mensen. Spoed!
 
 
Herkomst: Istanbul, Shiva zit nu in de opvang in Nederland.
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Ja.
Kan bij katten: ja
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
 
 
 
7 juni 2014
Shiva wil zo graag haar eigen huisje hebben. Ze is een mooie en vriendelijke hond.
 
Hierbij een update van haar opvang:  Shiva is een geweldig leuke hond en als ik zelf al geen 14 honden had, waarvan de meeste stokoud zijn, dan zou ik haar zelf houden. Shiva is een heel betrouwbare hond uitermate vriendelijk tegen mens en dier, is nergens bang van, en wil heel graag iets leren, dus als je een hond wil hebben waar je wat mee wil doen bv trainingen dan is Shiva daar de hond voor. Ze kan heel goed samen met een andere hond, want hier zitten er 14 en dat gaat prima. Ik heb haar in december in de opvang genomen, maar heb geen tijd om met haar te trainen of bv te fietsen, dus als jij die nieuwe baas bent die dit allemaal graag wil doen met een hond dan heb je aan Shiva een maatje voor het leven.
 
Wij hopen dat de juiste baas zich gauw aanmeldt. Shiva wil lekker spelen en lange wandelingen maken. Zoals je hierboven kan lezen leeft ze met oudere honden die eerder van de rust willen genieten. Shiva zit in NL dus het is heel makkelijk om een afspraak te maken om te kijken hoe ze in het echt is. Geef deze jonge meid een kans!!!! mail ons om een bezoek te regelen!! info@animalcareprojects.nl
Verder op deze pagina zijn nog meer foto's van de mooie Shiva te zien.
 
21 maart 2014
Shiva is een schitterende hond van nu ongeveer 1 jaar oud. Shiva zit op dit moment in de opvang in Ossenisse. Ze heeft heel veel energie en ze vindt het dan ook heerlijk om op pad te gaan en lekker te wandelen en te spelen. Ze heeft in de tijd dat ze in de opvang zit al veel meegekregen, maar ze zal nog meer moeten leren. Daarom is Shiva een heerlijke hond om mee te gaan trainen. Gedrag en gehoorzaamheidstraining zal zij heerlijk vinden. Want Shiva is slim en vindt het leuk om dingen te leren. Zij accepteert een baasje als roedelleider en heeft behoefte aan rustige en consequente leiding. Shiva blijft gewoon een hele leuke, jonge, lieve, mooie, zindelijke hond, die goed met honden en katten kan en naar mensen toe zeer betrouwbaar is. Buiten loopt zij nog aan de (lange) lijn, gedraagt zich heel sociaal naar mensen en andere honden toe, luistert goed en gedraagt zich rustig tegenover auto’s, fietsers, paarden, trekkers, het maakt haar allemaal niet uit. Kortom Shiva is een geweldige hond waar je veel plezier mee kan hebben.  Wil je meer weten over Shiva, ga dan gauw naar Shiva SPOED!
 
Het wordt hoog tijd dat deze kanjer haar eigen gouden mandje krijgt en lieve baasje(s)!!
Ben je verliefd geworden op Shiva, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Shiva

Gezellig samen met haar vriendje Bruce.                   Shiva zit al in spanning te wachten op haar nieuwe baasje
 

Shiva op zoek naar kersen, ze haalt ze zelf uit de boom, ha,ha,ha!!!
 

 

   
 
 
  
 
 
20 maart 2014
Update Shiva:
Shiva zit nu enige tijd in de opvang in Ossenisse en haar karaktertrekken beginnen duidelijk te worden. Zij is nu ongeveer een jaar oud. In de opvang zit zij in een grote roedel en is zij een jonge hond, die door de oudere honden weinig word gecorrigeerd in haar gedrag. De jonge honden doen dat wel en dat accepteert zij ook. Shiva heeft een stevige baas nodig, die haar goed onder appel kan houden en veel met haar op pad gaat. Shiva krijgt natuurlijk al het een en ander mee in de opvang, gaat al netjes zitten als zij haar tuigje aan krijgt, ook begrijpt zij al heel goed dat zij niet als eerste naar buiten mag, maar moet wachten, het baasje gaat als eerste naar buiten. Zij kent al basiscommando’s als ‘wachten’ en ‘kom’ en vertoont geen baknijd. Zij moet nog meer leren, daarom is Shiva een heerlijke hond om mee te gaan trainen. Gedrags- en gehoorzaamheidstraining en ook jachttraining zal zij heerlijk vinden. Shiva is slim, leert snel en graag.   Verder  blijft Shiva gewoon een hele leuke, lieve, mooie, zindelijke hond, die met katten kan en naar mensen toe zeer betrouwbaar is. Buiten loopt zij nog aan de (lange) lijn, gedraagt zich heel sociaal naar mensen en andere honden toe, luistert goed en gedraagt zich rustig tegenover auto’s, fietsers, paarden, trekkers, het maakt allemaal niet uit.   Wij denken dat Shiva het beste tot haar recht komt bij een gezin met een duidelijke baas. Kortom: voor Shiva zijn we op zoek naar een baasje die stevig leiding kan geven, in staat en bereid is om haar met liefde en geduld goed op te voeden en bij wie Shiva haar energie kwijt kan.      
Ben je verliefd geworden op deze kanjer neem dan snel contact met ons op!! 
mailto:info@animalcareprojects.nl  
 

Natuurlijk pas ik in dit mandje, ha,ha,ha,!!!                   Ik kan er nog makkelijk bij.......!!!!
 
 
Ik moest model staan voor de mooie hondenjasjes!!!!
 
 
 
 
 
 
17 december 2013
Wij hebben Shiva inmiddels naar Nederland  gebracht, waar zij in de opvang zit. Shiva is in nu ongeveer 9 maanden oud, is gesteriliseerd en gezond. Alle vaccinaties zijn compleet en alle bloedtesten waren goed. Zij heeft de grootte van een golden retriever en is ongeveer 65 cm. hoog.  
 
Shiva is een mooie, energieke, vrolijke hond. Ondeugend kan ze ook zijn, maar zo hoort een jonge hond te zijn en zij laat zich goed corrigeren. Zij is zindelijk en kan goed overweg met andere honden. In de opvang is zij dikke maatjes met 2 andere jonge honden. Zij kan ook bij katten en andere kleine huisdieren. Zij reageert rustig op paarden en verkeer op straat en auto rijden is voor haar geen probleem. Shiva is een lieve hond die graag contact met mensen wil en heeft ook al laten zien dat zij heel voorzichtig met kleine kinderen kan omgaan. Zij moet nog veel leren, maar zij is leergierig en begint al goed te reageren op basis commando’s. Shiva zou goed passen in een gezin met (jonge) kinderen en/of  een jonge hond, bij mensen die ook de tijd en energie hebben om deze speelse lieverd op te voeden. Wij krijgen regelmatig updates van Shiva en zullen u op de hoogte houden van haar vorderingen.  Als je kennis wilt maken met Shiva, kunt je haar bezoeken. Na alle ellende die Shiva in haar korte leventje heeft mee gemaakt, bruist zij n u van levenslust! Wij hopen voor haar snel een warm en veilig thuis te vinden. Wil je  Shiva adopteren, neem dan contact op met 
mailto:info@animalcareprojects.nl 
 
 
 
 
 
 
 
 
15 september 2013
Dit is Honey, 6,5 maanden oud en op dit moment zit ze in een pension in Istanbul. Ze is gesteriliseerd. Haar vaccinaties zijn al compleet. Honey zal niet veel meer groeien. Ze is bijna de grootte van een golden retriever. Honey is echt een schatje, zit heel graag bij je op schoot. Een hondje met een lief en zachtaardig karakter die graag dicht bij je in de buurt is. Honey woonde bij mensen, waar ze verwaarloosd werd. Een dierenvriend hoorde dat en is er naar toe gegaan om haar daar weg te halen. Toen ze daar aankwam hadden ze Honey al op straat gegooid en aan haar lot overgelaten. Ze heeft haar meegenomen en naar een pension gebracht, waar deze kanjer zit te wachten op lieve baasjes.Ze moet 7 maanden oud zijn, voordat ze naar Nederland mag vliegen, omdat  die tijd nodig is om alle vaccinaties en bloedtesten (rabiës) in orde te krijgen. Ze moet nog alles leren. Het zal allemaal best een beetje eng voor haar zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar lieve mensen die de tijd hebben om deze kanjer te willen opvoeden, vertrouwd willen maken met de dingen die gebeuren in het alledaagse leven en eventueel een cursus met ze willen doen. Wil je één deze schitterende hond adopteren, neem dan snel contact op met info@animalcareprojects.nl 
 
1 november 2013
Intussen is Honey 8 maanden oud en zou Istanbul mogen verlaten. Ze zit nu nog in een pension, maar het wordt voor Syliva (de vrouw die haar gered heeft) te duur om de maandelijkse kosten te betalen. En daarom zal Honey waarschijnlijk naar het SHKD asiel gebracht worden. Dat zal voor dit lieve meisje niet meevallen, want daar komt ze ineens tussen heel veel honden te zitten. We zouden zo blij zijn als Honey snel geadopteerd zou worden. Wie wil haar voor de rest van haar leven voor haar zorgen, neem dan snel contact met ons op.
 
28 oktober 2013: Nieuwe foto's van de lieve Honey. Ze is schitterend om te zien met haar mooie krulstaart!!!!