Lulu
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
24 april 2014
Er is een update betreffende Lulu, er zijn nieuwe filmpjes van haar beschikbaar. Deze dame blijkt een geboorteafwijking aan haar achterpootje te hebben maar weet zich prima voort te bewegen en gelukkig heeft ze geen pijn. We zijn dus hard op zoek naar iemand die een prachtige en geweldig lieve hond met een kleine handicap een kans wil geven! Interesse in Lulu? Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
7 januari 2014
Leuk filmpje van Keira, Angel, Lulu en Spike. Ze zijn nu al bijna volwassen en ze zijn heel erg gegroeid! We hopen dat we voor deze lieverds snel een gouden mandje kunnen vinden. Ze zijn nog jong en vervelen zich in het asiel. 
Het zal niet lang meer duren of ze worden depressief en zullen zich in hun lot schikken dat ze hun leven in het asiel moeten blijven. Dat kunnen we niet laten gebeuren!! Ze willen liefde, knuffels, lange wandelingen met hun baasjes maken en lekker spelen!!!! Wie geeft deze hondje een mooi en gelukkige toekomst???
 
 
 
26 november 2013
Deze schitterende pup moest echter nog een beetje groter worden voor ze mocht vliegen. Inmiddels is ze oud genoeg (7 maanden), ze wacht nog even op hun titerbepaling (van de rabiës test) en dan mag zij naar haar nieuwe familie toe! Alleen moeten we die familie eerst nog even op het spoor komen! Interesse in adoptie van deze knappe en lieve hond! Laat het ons dan snel weten: mailto:info@animalcareprojects.nl
  
Het kan toch niet zo zijn dat deze lieverd haar hele leven in de shelter moet slijten!!
Nee, dat mogen we niet laten gebeuren. Ze moet nog veel leren, maar dat is met iedere jonge hond het geval. Het zijn geweldige honden en ze willen zo graag bij iemand horen, wie geeft haar een eigen plekje?
We hopen dat we ze nog voor de winter echt begint te kunnen plaatsen. Ze heeft een vragende blik in haar ogen. Wie o wie komt mij halen??

 
28 augustus 2013
Wij willen jullie voorstellen Lulu. Deze super lieve pup is op zoek naar een liefdevol huisje. Ze is 4 maanden oud en verblijft in het SHKD bosasiel in Istanbul. Zoals elke pup is ze erg speels en ze kan goed met soortgenoten overweg. Ze moet 7 maanden oud zijn, voordat ze naar Nederland mag vliegen, omdat die tijd nodig is om alle vaccinaties en bloedtesten (rabiës) in orde te krijgen. Zij kent alleen het leven in het asiel. Moet nog alles leren en moet wennen aan een leven buiten het asiel. Dat zal best een beetje eng voor haar zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar lieve mensen die de tijd hebben om deze kanjer te willen opvoeden, vertrouwd willen maken met de dingen die gebeuren in het alledaagse leven en eventueel een cursus met ze willen doen. Ben je verliefd geworden op Angel, neem dan snel contact op met info@animalcareprojects.nl   
 
2 september 2013
We hebben leuke foto's gekregen van Lulu. Ze is zo blij met een beetje aandacht!! Ze is nog op zoek naar haar eigen gouden mandje!