Peri (SPOED!)
 
Herkomst: Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 2 jaar
Ras: Terrier
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Peri verblijft nog in het bosasiel, Istanbul.
 
1 augustus 2014
We hebben helaas niet veel foto's van Peri kunnen maken, want hij liep steeds weg. Hij had het ook zo vreselijk warm, dat hij in onder de auto in de schaduw ging liggen. Dit hummeltje is ook nog steeds op zoek naar zijn eigen huisje. Peri heeft een lief karakter, hij is een beetje voorzichtig geworden door het leven in het asiel, maar met geduld en de juiste begeleiding wordt Peri ook een maatje voor het leven. Hij wordt echt tijd dat Peri het asiel gaat verlaten. Hij kijkt zo droevig en zijn ogen vragen om onze hulp. Wie geeft Peri een kans op een nieuw leven? mail ons naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
 
 
 
Peri is gevonden in de winter vlak voor een winkel centrum. Dit kleine ventje zat daar maar in de regen toen hij door een vriend meegenomen is naar het bosasiel. Hij zit al een tijdje in het bosaiel omdat ze hem eerst hebben behandeld voor een huidprobleem, wat nu helemaal over is.
 
Peri is een schatje om te zien en heeft een heel makkelijk en zachtaardig karakter en kan het goed vinden met de andere honden en de mensen.
Wie dit ventje graag wil adopteren, neem dan z.s.m. contact op via info@animalcareprojects.nl