Baila (Spoed!)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 2 jaar 
Ras: kruising, Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-

Baila verblijft nog in het SHDK asiel in Istanbul
 
16 maart 2015
We hebben een filmpje ontvangen van Baila. Het is triest, want Balia is door haar lange verblijf en harde leven in het asiel een beetjes schuchter geworden. Maar met tijd, geduld, vooral veel liefde en aandacht kan dit nog helemaal goed komen. Wie wil haar laten zien dat het leven ook leuk kan zijn?

19 februari 2015
De lieve Baila is jammer genoeg nog steeds niet geadopteerd. We hopen voor haar dat binnenkort de juiste mensen nog op haar pad komen.
Nieuwe foto's toegevoegd.
 
 
 

 
5 november 2014
Wie wordt er niet verliefd op de rustige, mooie, aanhankelijk en lieve Baila? Baila zal een fantastisch maatje zijn voor haar toekomstige baasje(s). Wil jij dat haar droom, op een gelukkig leven, uitkomt, neem dan snel contact met ons op.6 oktober 2014
Deze fantastische foto's van de mooie Baila hebben we van Petra Poorter ontvangen. Baila loopt vrij rond in het begin van het asiel met de andere honden en de mensen die daar komen. Wat is Baila een lieve dame!! Ze is nog steeds met spoed op zoek naar een liefdevolle plek, waar ze kan gaan genieten van een mooi leven! Wil jij haar deze kans geven, neem dan snel contact met ons op. 

                                      

 

 

 

24 augustus 2014
Nieuw filmpje van Baila, samen met de kids van moeder Cass. Baila is een geweldige lieve hond met een mooie uitstraling. Zij kan het heel goed vinden met de andere hondjes. Zij wil zo graag haar eigen plekje! Ben jij haar reddende engel, neem dan snel contact met ons op!!!
24 juli 2014
2 nieuwe foto's toegevoegd van de mooie Baila en een filmpje van Baila met Alfie en een andere lieve hond die ook met spoed op zoek zijn naar een fijn thuis.
  
 
12 juli 2014
Dit is lieve Baila uit Istanbul, een teefje van ongeveer één jaar oud, gesteriliseerd, gezond. Ze is een schitterend hond om te zien. Een maatje voor het leven. Ze kan goed overweg met andere honden.

Ze is door iemand naar het asiel gebracht 'voor een korte periode', maar ze is daarna niet meer opgehaald. Arme Baila, nu zit ze dus nog in het SHKD en moet zo snel mogelijk geplaatst worden om niet de dupe te worden van de sluiting.

Met de dreigende sluiting van het SHKD willen we haar zo snel mogelijk plaatsen, omdat ze anders alsnog in gevaar is. 

Baila heeft een goed en zacht karakter, is aanhankelijk en is dan ook een goede kandidaat voor adoptie.

Ben je verliefd geworden op Baila en wil je meer over haar weten? Mail ons dan zo snel mogelijk op info@animalcareprojects.nl