Op 11 september 2014 is de mooie Grey (ze heet nu Pip) aangekomen in NL. Haar nieuwe baasjes stonden in spanning op haar te wachten. Het klikte gelijk. Met Pip gaat het ontzettend goed. Ze was in het begin een beetje verlegen buiten, maar ja ze kwam in eens in een grote, enge wereld terecht na een leven in de shelter. Ze is nu gewend en het heeft het ontzettend naar haar zin met haar vriendje Dorus. Ze maakt heerlijke wandelingen en geniet volop en na het eten, heerlijk met Dorus op de bank wegdromen. Ze krijgt nu de liefde, aandacht en knuffels die ze zo gemist heeft. Ze is nu gelukkig en heeft een fantastisch leven. We zijn zo blij dat deze kanjer gered is en wij wensen haar heel veel geluk! Lieve Gabby, heel erg bedankt dat je Pip een kans hebt gegeven op een mooi leven!!Grey (Geadopteerd!)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1 jaar
Ras: kruising, Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 


12 juli 2014

Grey verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.

Dit is de mooie Grey uit istanbul, een lief teefje van een jaar oud, gesteriliseerd, gezond en ze is op zoek naar jou! 
We weten weinig over waar ze precies vandaan komt, echter weten we wel dat het een heel lieve meid met een goed karakter is die veel liefde te geven heeft aan haar toekomstige familie.

Met de dreigende sluiting van het SHKD willen we haar zo snel mogelijk plaatsen, omdat ze anders alsnog in gevaar is. 

Grey heeft een goed en zachtaardig karakter, aanhankelijk en is dan ook een goede kandidaat voor adoptie. Ze heeft een mooie uitstraling en zal een perfect maatje zijn.

Ben jij verliefd geworden op Grey en wil je meer over haar weten? Mail ons dan zo snel mogelijk op info@animalcareprojects.nl