Op 18 september is Beauty (ze heet nu Siyah) aangekomen in NL en heeft haar baasjes ontmoet. Siyah, was een beetje angstig, maar ze went langzamerhand aan haar nieuwe leventje. Ze geniet volop van alle liefde, aandacht en knuffels die ze krijgt. Haar baasjes zijn erg blij met haar en gek op haar. Ze is een ontzettend lieve hond. Siyah heeft nu het mooie leven waar ze van gedroomd heeft. Een perfect huisje en perfecte baasjes.
Ze maakt heerlijke wandelingen en dat vindt ze geweldig. Ze kan nu haar energie kwijt. Ze is nu gelukkig en dat heeft ze zo verdiend. We zijn ontzettend blij dat ze geadopteerd is en wij wensen haar en haar baasjes heel veel geluk!! Lieve Martin, Monique en Noah, dank jullie wel dat jullie Siyah de kans hebben gegeven op een mooie toekomst zonder zorgen.Beauty (Geadopteerd!)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar 
Ras: kruising, Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

19 augustus 2014
Beauty verblijft nog in het bosasiel in Istanbul.

Dit is Beauty, een mooi teefje van ongeveer 1,5 jaar oud, gesteriliseerd. Beauty zit in het SHKD en we zoeken hard naar een huisje voor haar omdat de sluiting van het SHKD nog steeds een grote dreiging is voor de hondjes daar. Iemand heeft haar naar het asiel gebracht. Ze liep verloren en alleen rond. Gelukkig maar, want Beauty is een lieve, wat verlegen, vrolijk en zachtaardige hond en een goede kandidaat voor adoptie. Wij hebben haar ontmoet toen we in het asiel waren en ze viel ons gelijk op. Ze zwaaide met haar hele achterkant, zo blij was ze dat ze aandacht kreeg. Beauty kan goed met andere honden opschieten. Net zoals alle hondjes in het asiel, zal ze nog alles moeten leren en ze zal rustig moeten wennen aan een leven buiten het asiel. We hopen dat ze snel haar nieuwe baasjes zal vinden. Ben je verliefd geworden op deze kanjer, mail dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl.

De andere honden op de foto en filmpjes zijn ook ter adoptie!! Wil je meer over hun weten, laat het ons weten.