26 maart 2015
Wij zijn zeer aangeslagen door het bericht dat we vanochtend ontvangen hebben vanuit het bosasiel. Gahan is over het hek gesproken naar een ander gedeelte en is door de honden die daar zitten gedood. Hij is vanochtend zo gevonden. We zijn innig triest daar Gahan een hele lieve en levendige hond was. Hij heeft geen liefde en aandacht gekend, ook zijn eigen mandje liet op zich wachten. Dat hij op deze manier aan zijn einde is gekomen raakt onze ziel. Gahan was voor ons heel speciaal en wij zullen hem nooit vergeten. Rust zacht lieve Gahan, het leven is voor jou zo oneerlijk geweest.    
 
 

 
 
 
 
 


 
 Gahan overleden 26 maart 2015
 
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 - 2 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja   
 
 
Gahan verblijft nog in het SHKD Bosasiel, Istanbul, Turkije

16 maart 2015
We hebben een aantal nieuwe filmpjes gekregen van Gahan, Morgan, Zoe en Latte. 4 geweldige honden die nog dringend op zoek zijn naar jou!! 
 


19 februari 2015
Gahan is een geweldige hond die jammer genoeg nog niet geadopteerd is. We hopen dat er nog mensen zijn die hem graag de kans van zijn leven willen geven.
Nieuwe foto's toegevoegd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12 december 2014
Lieve Gahan wacht nog steeds op zijn juiste baasjes die hem uit het asiel willen halen en hem een liefdevol gaan geven. Wie wil deze kanjer zijn kans geven?
Nieuwe foto's toegevoegd.
 
 

 5 november 2014
Wie wordt er nu niet verliefd op deze kanjer? Zijn naam is Gahan en is met spoed op zoek naar jou! Wij hopen dat zijn droom, om voor altijd bij iemand te horen, snel uitkomt. We gunnen het hem zo. Hij is zo lief en snakt naar liefde, aandacht en knuffels. Wil jij ook dat zijn droom uitkomt, neem dan snel contact met ons op!


 
6 oktober 2014
Deze mooie en lieve jongen zit nog steeds te wachten op zijn baasje(s). Het enige wat hij wil is bij iemand horen omringd door liefde en knuffels. Gahan is zo'n geweldige hond en we hopen dan ook dat hij heel snel zijn eigen plekje zal vinden. Hij kan het goed vinden met de andere hondjes. Op de laatste foto zie je Gahan en de andere hondjes (zij zoeken ook nog een fijne plek) triest kijken als ze weer alleen gelaten worden. Het wordt dan ook hoog tijd dat deze kanjer geadopteerd wordt. Ben jij zijn reddende engel? Neem dan snel contact met ons op.

 

 

28 augustus 2014

Dit is Gahan, een ontzettende lieve jongen van ongeveer een jaar oud. Gahan is als pup binnengekomen in het SHKD, hij heeft dus vrijwel zijn hele leven in het asiel gezeten. Gelukkig heeft hij het harde leven op straat niet ervaren, echter met de dreigende sluiting van het SHKD zoeken we dringend naar een plekje voor Gahan omdat hij anders alsnog op straat kan komen te staan. Gahan is een voorzichtige jongen, totaal niet opdringerig maar wel heel lief. Interesse in deze lieve, rustige jongen? Mail naar: info@animalcareprojects.nl. Als je nog vragen hebt mail ook gerust. 

Op de filmpjes is goed te zien hoe snikheet het is in het asiel. De hondjes hebben er ontzettend veel last van. Ieder schaduwplekje wordt benut!! Gahan en ook de andere hondjes zoeken met spoed een liefdevol en goed thuis. Ben jij hun reddende engel????