18 januari 2015
Afgelopen donderdag was het dan zo ver! Shirin is eindelijk thuisgekomen en het gaat heel erg goed met haar. Haar baasjes zijn dol op haar en willen haar nooit meer kwijt. Geweldig om te horen. Shirin zal heel erg gelukkig worden en dat heeft ze dik verdiend! 


Shirin is geadopteerd!

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 7maanden
Ras: kruising (middelmaat tot grote hond)
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Shirin verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul. 

11 oktober 2014
Graag willen we jullie voorstellen aan de mooie Shirin. Shirin is langs de weg naar de shelter gevonden. Een auto had haar aangereden. Ze is gelijk meegenomen naar de kliniek en is behandeld aan haar verwondingen. Gelukkig is nu helemaal hersteld. Shirin is een fantastische, stevige, speelse hond met een zachtaardig karakter. 
Ze heeft een ontzettend lieve kop. Ze kan het goed vinden met de andere hondjes en mensen. Ze zal een geweldig kameraadje zijn voor haar nieuwe baasje(s). Een fijn en liefdevol huisje ontbreekt nog, maar we hopen dat deze kanjer heel snel haar eigen plekje zal vinden. Ben jij verliefd geworden op Shirin, neem dan snel contact met ons op.

We hebben onderstaande filmpjes van onze kanjer Shirin ontvangen. Het is moeilijk om niet verliefd op haar te worden. Ze heeft zo'n lief koppie, ze is gewoon een super hond. We hopen dat er snel lieve mensen voor haar komen, die haar voor altijd een mooi en liefdevol leven willen geven.