28 maart 2015
We hebben goed nieuws over Lara. Zij heeft heel snel haar juiste baasje gevonden en krijgt een fantastisch leven. We zijn super blij voor haar! Gisteren heeft Raymond Lara naar haar nieuwe plek net over de grens met Duitsland gebracht. Geweldige omgeving, heel rustig en heel veel groen. Lara heeft een lief baasje en hondenvriendje gekregen. Lara heeft best veel meegemaakt in de afgelopen 4 weken en zal weer moeten wennen aan haar nieuwe situatie. Maar we zijn er van overtuigd dat het helemaal goed gaat komen met haar. Het was verdrietig haar te zien vertrekken gisteren, want we waren in korte tijd aan haar gehecht. Ze is een geweldige, aanhankelijke en lieve hond. We wilden het allerbeste voor haar en dat heeft ze gekregen. Lara zal gelukkig worden en genieten van haar nieuwe leven en dat is voor ons het belangrijkste!!! Veel geluk, lieve Lara!!

24 maart 2015
Lara is helaas bij ons teruggekomen, omdat ze niet met de katten in huis overweg kon. Ze zit nu bij Raymond en Petra in Den Haag in de opvang. Wij zijn met spoed op zoek naar lieve, rustige baasjes die Lara een mooi leven willen geven. Ben jij haar reddende engel, neem dan snel contact met ons op! mailto:info@animalcareprojects.nl
Lara

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 2-3 jaar 
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Hoogte: 48 cm
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Lara verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.
 
 
24 februari 2015
Goed nieuws voor Lara. Ze is geadopteerd door lieve mensen en ze zal binnenkort naar haar eigen huisje vertrekken. We zijn heel erg blij dat ze het asiel gaat verlaten.
 
  
 
  
 
 
 
 
 

12 december 2014
Dit is Lara, zij is komen aanwandelen vanuit het IBB shelter wat naast het bosasiel ligt. Daarom weten ze niets over haar verleden. Ze heeft een goed karakter en kan goed met andere honden overweg.
Zij is op zoek naar de juiste mensen die veel tijd en geduld hebben om haar aan een liefdevol leven te laten wennen.
Deze lieve dame verdient de kans van haar leven om niet meer 24 uur buiten te hoeven leven en een plek te krijgen waar ze gewild is en niet meer weg hoeft.
Wil je haar adopteren, mail ons dan zo snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl