DONATIES GEVRAAGD VOOR BAILEY
 
 
6 november 2013
Lieve Maarten en Jannie, hartelijk bedankt voor jullie donatie voor deze geweldige hond! Het gaat fantastisch met hem. Door Raf (die bij hem in de opvang zit) is Bailey nu ook gaan spelen. Hij had eerst niet zoveel interesse voor speeltjes, maar dat is nu veranderd. Zo leuk om te zien!!
 
 
 
 11 september 2013
Wij zijn heel erg blij, want we hebben een fantastische donatie ontvangen voor onze clown Bailey van Maarten en Jannie.
Wij willen Maarten en Jannie heel hartelijk bedanken voor hun steun. Super!!
 
17 augustus 2013
Bailey is alweer meer dan een jaar bij Jolanda. Ze willen Bailey eigenlijk niet kwijt, maar door hun beperkte middelen (zoals eerder beschreven) kunnen ze hem niet houden. We hebben hem weer op de site gezet om hem te promoten. Helaas heeft er niemand gereageerd. Maar komt dat misschien omdat Bailey eigenlijk zijn gouden mandje al heeft gevonden bij Jolanda?
Daarom heeft ACP besloten (in samenspraak met Jolanda) dat Bailey daar mag blijven voor de rest van zijn leven. Dat betekent wel dat ACP voor de kosten zoals voer, medicatie en dierenarts zal moeten blijven betalen. Maar voor ons is het belangrijkste dat Bailey een goed huisje heeft met liefdevolle mensen die van hem houden zoals hij is en andersom.
We doen hierbij een oproep voor de mensen die Bailey ook een warm hart toedragen om bij te dragen aan zijn maandelijkse kosten.
 
Jullie kunnen een donatie overmaken op naar onze dierenrekening: 1610449 t.n.v. 
R.M. Hoffman en/of P. Houtman te Den Haag, The Netherlands
ovv Bailey