Eindelijk mocht Dawn (ze heet nu Doortje) op 14 mei 2015 het asiel verlaten om naar haar nieuwe baasjes te gaan. We zijn blij dat ze het zo goed getroffen heeft bij Jo en Shaun. Het is leuk dat Doortje nu samen met Skye kan rennen en spelen. We kregen te horen dat het al erg goed gaat met Doortje in haar nieuwe huisje en vriendjes. 
Veel geluk met deze kanjer!!
 
 
Dawn (geadopteerd)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1 - 1,5  jaar 
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij  honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Dawn verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.
 
 
10 april 2015
Dawn zal zo snel mogelijk het asiel gaan verlaten om bij Skye te gaan wonen. De baasjes van Skye hebben besloten dat ze Dawn adopteren ipv eerst haar in de opvang te nemen. Skye is een vrolijke, speelse hond die aan Dawn wel een speelkameraadje zal hebben.

31 maart 2015
We hebben een filmpje ontvangen van onze kanjer Dawn. Ze is een geweldige, zachtaardige, mooie en lieve hond die met spoed op zoek is naar jou!! Ze kan het goed vinden met de andere honden.
Net zoals al onze andere honden, hopen we dat ze heel snel de shelter kan verlaten. Het leven is zwaar in de shelter en Dawn wil graag lieve baasjes die haar liefde, aandacht, knuffels geven. 
8 maart 2015
 
We willen je graag voorstellen aan Dawn. Een lieve, vriendelijke en rustige dame uit het SHKD. Ze leeft in een gedeelte van het asiel waar ze naar binnen en naar buiten kan lopen.
 
Deze lieve en kalme dame is hard op zoek naar een fijne adoptiefamilie, het asielleven is niets voor een zachtaardige dame als Dawn. Dawn heeft nog zoveel te geven en met de juiste begeleiding is ze een maatje voor het leven.
 
Dawn is eenzelfde soort hond als Skye en Shirin (zij zijn gelukkig al geadopteerd).
 
Ben je verliefd geworden op Dawn,  stuur dan een mailtje naar mailto:info@animalcareprojects.nl.