Naam : Dost
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-
Afbeelding invoegen Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Ja
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 28 januari 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD

Omschrijving
We willen jullie graag voorstellen aan Dost (ze heeft een zwart/bruine kleur). Ze is ook weer een slachtoffer die buiten het asiel is gedumpt. Ze heeft haar eigen plekje gemaakt bij de ingang van het asiel, omdat ze het te druk vindt binnen. Ze wordt door de medewerkers van het asiel goed in de gaten gehouden, verzorgd en ze brengen haar eten en drinken. Als ze haar roepen, komt ze snel aanrennen om lekker geknuffeld te worden. Ze is heel vriendelijk naar de mensen toe die binnenkomen en weer weggaan.
 
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Dost voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie zij voor altijd mag blijven. Mensen die haar een goed en gelukkig leven gunnen en haar een nieuwe start willen geven. Dost is een vriendelijke, zachtaardige, aanhankelijke hond, die ook goed bij kinderen geplaatst kan worden. Ze is echt een familie hond.
 
Karakter: Dost is een leuke, lieve, prachtige, sociale, vriendelijke hond met een goed karakter. Ze kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Voor de honden in het bosasiel is het erg wennen om aan de lijn te lopen, omdat ze dat helemaal niet kennen en gewend zijn, maar dat gaat wel goed
komen.
 
WE ZIJN DRINGEND OP ZOEK NAAR EEN OPVANG EN/OF ADOPTANT DIE NOG EEN ZACHTE MAND VOOR DOST HEEFT. ZIJ MOET HET ASIEL VERLATEN.
 
   

            
 
             
 
 
 
   
 
        
 
  
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden. 
 
    
 
    
 
  
 
  
 
  
 
    
 
   
 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
  
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen