Naam : Gabriel
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 06-06-2017 (geschat)
Ras:  Kruising Mops hondje
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Ja
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 6 december 2019 op de adoptielijst
  
GEADOPTEERD
Omschrijving
Graag willen we jullie voorstellen aan Gabriel. Gabriel is een klein hondje, zij is gevonden bij een voederplaats in de bossen samen met haar puppies, waar ze gedumpt is.  Gelukkig zijn haar puppies herplaatst en nu is het haar beurt om een fijn huisje te vinden.
 
Deze lieverd verdient liefde, knuffels en een eigen warm huisje, waar ze voor altijd mag blijven en we hopen dat ze heel snel geadopteerd wordt. 
Je smelt als je in haar vragende trieste oogjes kijkt. 
 
Gabriel is een schattige hondje met haar onderbeet.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Gabriel voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven, gunnen, haar met geduld en liefde willen begeleiden. Ze heeft een goed karakter en ze wil zo graag bij iemand horen. Ze is een maatje voor het leven.

Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang.  Ze kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Gabriel verblijft nu met veel andere honden in een hele kleine partition met weinig bewegingsruimte (zie filmpje). Ze moet daar dan ook zo snel mogelijk weg.