21 november 2015
Vandaag is Gece aangekomen in NL. Gece gaat nu een goede toekomst tegemoet. We zijn heel erg blij dat zij een fijn thuis gevonden heeft.
 
 
 
Gece is geadopteerd

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in februari 2015 geschat op ong. 2 jaar 
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij  honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-
 

 
16 juli 2015
Gece heeft helaas nog geen eigen huisje gevonden, waar ze alle aandacht, liefde en de juiste zorg mag ontvangen. Gece is een mooie sociale dame die een maatje voor het leven zal zijn. Zoals ze zich al ontfermde over Dawn, doet ze dit nu ook met Tatli. Het wordt tijd dat Gece zelf ook snel het asiel gaat verlaten en kan gaan genieten van een fantastisch leven. Ze heeft het dik verdiend!!! Wil jij deze kanjer redden, neem dan snel contact met ons op!
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 
31 maart 2015
We hebben een filmpje ontvangen van de lieve, mooie, zachtaardige, een beetje verlegen Gece. Ze is een schat van een hond met een goed karakter. We hopen op een wonder dat ze de shelter snel mag verlaten, zodat ze kan genieten van een mooi leven.
21 februari 2015
 
Wij willen graag Gece onder de aandacht brengen. Gece betekent nacht in het Turks. Gece is ook gedumpt in de bossen buiten het asiel en zij is het asiel binnengewandeld en is niet meer weggegaan.
 
Gece is een mooie en intelligente hond en kan goed met mensen en honden overweg.
Gece is op zoek naar mensen die tijd en geduld hebben om haar te laten wennen en haar iets te leren. We hopen voor Gece dat snel de juiste mensen op haar pad komen. Gece is een maatje voor het leven.
 
Ben je verliefd geworden op Gece mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl