Naam : Maverik
Verblijfplaats: Zelhem
Geboorte datum: 01-07-2014 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 200,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 4 april 2020 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
13 september 2020
Goed nieuws voor Maverik (ze heet nu Yuna). Ze is vandaag naar haar nieuwe huisje gegaan. Zij is geadopteerd door het geweldige baasje van Bordo en Fanta (zij komen ook uit het bosasiel). Yuna gaat een hele goede toekomst tegemoet. We zijn haar nieuwe baasje en haar vriendin ontzettend dankbaar dat ze Yuna de kans van haar leven hebben gegeven.
 
 
 
 
Maverik zoekt een nieuw thuis
 
1 september 2020
Maverik is een gesteriliseerd teefje met een geschatte leeftijd van 6 jaar.  Ze is een kruising met een schofthoogte van ongeveer 50 cm.
Zij is nog maar een paar weken in Nederland, ze zit nu in Zelhem, Gelderland. Maar helaas moet zij nu al herplaatst worden. Dat komt niet door Maverik, maar door onverwachte privé omstandigheden van haar baasje.
 
Maverik is een leuke, mooie hond die het goed kan vinden met andere honden. Zij is heel vriendelijk en erg lief. Zij is zindelijk en eet en drinkt goed. Alleen zijn gaat haar inmiddels al goed af. In een vertrouwde situatie is zij rustig en blaft zij niet. Wandelen vindt Maverik fijn, als je de lijn pakt, komt ze al naar je toe. Ze loopt redelijk goed aan de lijn. Tijdens het wandelen heeft haar baasje gemerkt dat zij niet erg gecharmeerd is van katten.
Zij komt af en toe al naar je toe. Maar nog wel op haar eigen initiatief. Ze is nu nog wel onzeker, maar met liefde, geduld en goede begeleiding zal zij zeker meer (zelf)vertrouwen krijgen. 
 
Maverik is dringend op zoek naar ervaren mensen,  zo mogelijk met een stabiele, vrolijke, vriendelijke hond, waar Maverik zich aan kan optrekken. Ze is op zoek naar een rustige omgeving en een huisje liefst met een tuin.  
 
 
Wil jij deze lieverd een 2e kans geven? Neem dan contact met ons op via https://info@animalcareprojects.nl
 
     
 
                      
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Maverik  Maverik is ooit gevonden in de bossen, waar ze rond zwierf. Nu verblijft ze al een tijd in het bosasiel, maar ze droomt van haar eigen mandje.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Maverik voor altijd in hun hart willen sluiten. Maverik is een mooie, lieve, vriendelijke, rustige hond.
Ze  is niet zo groot.
Ze is heel erg triest. Daarom is zij met spoed op zoek naar haar eigen baasje die haar alle liefde, zorg en aandacht geeft die ze zo verdient. Het asielleven is zwaar voor haar, je kan het goed aan haar zien en haar oogjes zeggen genoeg! We hopen dat zij snel haar eigen mandje gaat vinden, waar ze eindelijk gelukkig kan zijn.
 
Haar karakter:  lief, rustig, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Zij kan het met iedereen prima vinden.