Naam : Ozy
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2015 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ± 35 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 4 december 2019 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Graag willen we jullie voorstellen aan de schattige, kleine Ozy.  Hij is gevonden in de bossen, waar hij zielsalleen rondliep. Als ze hem niet hadden meegenomen naar het asiel dan had hij het niet overleefd. Deze ukkepuk heeft nog niet veel liefde gekend in zijn leventje en we hopen dat hij heel snel geadopteerd wordt, zeker nu de winter voor de deur staat. Je smelt als je in zijn vragende, trieste oogjes kijkt.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Ozy voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die hem een goed en gelukkig leven, gunnen, hem met geduld en liefde willen begeleiden. Hij heeft een goed karakter en hij wil zo graag bij iemand horen. Hij is een maatje voor het leven.

Zijn karakter: lief, rustig, vriendelijk, sociaal, aanhankelijk zachtaardig, makkelijk in de omgang. Hij kan het prima vinden met de andere honden en mensen. Hij is gewoon een geweldig klein hondje.
 
Ozy verblijft met veel andere honden in een hele kleine partition met weinig bewegingsruimte (zie filmpje). Hij moet daar dan ook zo snel mogelijk weg.