Naam : Saskin
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Herder
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  55 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 25 november 2018 op de adoptielijst
 GEADOPTEERD

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Saksin. Saskin is een paar jaar geleden geadopteerd door een familie in Turkije, maar ze hebben haar weer terug gebracht, met als reden dat ze gingen verhuizen en dat Saskin niet mee kon naar het nieuwe huis?? Saskin heeft wel een huis gehad, maar hoe ze met haar om zijn gegaan is niet bekend en of ze met haar zijn gaan wandelen of lag ze in de tuin aan een ketting. 
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Saskin voor altijd in hun hart willen sluiten. Saskin verdient een beter leven en ze wil niet nog een keer in de steek gelaten worden, maar lekker oud worden bij haar nieuwe baasjes.
 
Haar karakter:  lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal,  makkelijk in de omgang. Zij kan het met iedereen prima vinden.
Zij loopt al redelijk mee aan de riem, maar dat heeft gewoon tijd nodig.
 
                  
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
  
 
   
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.