20 april 2017
Goed nieuws voor Noa. Zij is geadopteerd door haar opvangouders. Noa heeft nog een lange weg te gaan (wat haar nieuwe baasjes niet erg vinden), maar ze gaat met stapjes voorruit. Ze is goede maatjes met Bono (voorheen Gazoz). We zijn zo blij dat Noa na al die jaren een veilige haven gevonden heeft. Ze had het niet beter kunnen treffen. We willen haar nieuwe baasjes bedanken voor de goede zorgen die ze Noa geven.
     
         Afbeelding invoegen
  
7 april 2017
Afgelopen zondag zijn Noa en Melek aangekomen in NL. Noa verblijft in de opvang in Tilburg. Eindelijk heeft ze het asiel vaarwel kunnen zeggen. Ze wacht al zo lang op een mooi leven met liefde, aandacht en goede zorg. We geven Noa de tijd om aan haar nieuwe leven te wennen. Noa is echt een mooie, lieve hond.
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen
 
 


Noa is geadopteerd

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-01-2013 (geschat)
Ras: kruising, Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 285,-

26 juni 2016
Het breekt ons hart dat deze lieve aanhankelijke kanjer nog steeds haar eigen plekje niet heeft gevonden. Noa is een prachtige, heerlijke hond die wil rennen en spelen in de natuur. Ze kan het goed vinden met de andere honden. Noa wil zo graag bij iemand horen, liefde, knuffels en aandacht krijgen. Ze zit, samen met Ollie, al bijna 3 jaar in het asiel! Onbegrijpelijk! Het mag niet zo zijn dat ze haar hele leven in het asiel moet slijten. We duimen heel hard voor haar dat de juiste baasjes eindelijk dit jaar op haar pad komen. Ze verdient een veel beter leven! Het is zo triest dat ze al zolang in het asiel zit. Wat zal het een feestje voor zijn zijn en ook voor ons, als zij eindelijk het asiel mag verlaten. Wie wil haar redden en zegt YES, ik wil haar een mooie toekomst geven? Het enige wat Noa wil is liefde krijgen en geknuffeld worden. 
 

 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

 
15 juli 2015
Onbegrijpelijk en hartverscheurend, dat deze lieve, mooie, lieve, aanhankelijke dame nog steeds niet geadopteerd is. Ze zit nu al ruim 2 jaar in het asiel en dat is veel te lang!! Ze heeft het erg zwaar en ze verdient zoveel beter! We hopen echt dat daar snel verandering in komt en dat de juiste baasjes snel op haar pad komen.
Ze wil heel graag alles leren. Ze is een maatje voor het leven! Wie geeft haar de kans, zodat ze eindelijk kan gaan genieten van het leven?
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen 
 


21 februari 2015
 
Noa is helaas nog niet geadopteerd. We hopen voor Noa dat dit snel gaat veranderen en dat ze haar eigen plekje krijgt in een liefdevol thuis.
 
 
 
 
12 december 2014
Deze schat zit al heel haar leven in het asiel. Onze kerstwens is, dat ze snel een warme mand vindt bij lieve mensen die haar alles willen geven. Ze is een mooie, lieve en speelse hond die nog alles wil leren. Ze heeft beter verdiend! Het kan toch niet zo zijn dat ze haar hele leven zo moet leven! Wie is haar reddende engel? Ben jij dat, neem dan snel contact met ons op. 6 oktober 2014
Deze mooie, lieve en blijde Noa zoekt nog steeds haar gouden mandje. Ze is een maatje voor het leven. Ze is actief en houdt van spelen. Noa kan goed met andere honden overweg. Ze zit in dezelfde partition met Ninja, Beau en Ollie. Het wordt tijd dat deze dame de shelter gaat verlaten en op weg kan gaan naar een mooie toekomst. Ze snakt zo naar aandacht, liefde, knuffels! Wie o wie wil haar dit geven? Neem dan snel contact met ons op!

Kijk voor meer mooie foto's van Noa op Fotogallery en klik op album Noa!

 

         ] 

          19 augustus 2014
Dit is Noa, een lief teefje van ongeveer 1,5 jaar oud, gesteriliseerd. Noa verblijft momenteel in Istanbul bij het SHKD. We zouden haar graag zo snel mogelijk plaatsen ivm de sluiting. Noa is een heerlijke dame met mooie sproetjes op haar neus. Ze heeft een zachtaardig karakter en een geweldige uitstraling. Ze kan goed met de andere honden opschieten die bij haar in de partition zitten. Ze is een goede kandidaat voor adoptie, een maatje voor het leven. Net zoals alle andere hondjes in het asiel, moet Noa nog alles leren en rustig wennen aan een leven buiten het asiel. We hebben haar maar even gezien, omdat we geen tijd meer overhadden. En dat was heel erg jammer. Noa is op zoek naar jou en snakt gewoon naar een beetje aandacht!! Ze zit al haar hele leven in het asiel en het is nu tijd geworden dat een eigen plekje krijgt bij lieve mensen. Wil je haar een mooie toekomst geven, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

Noa leeft samen met Nora Spoed!Ollie Spoed!Beau Spoed! in een partition.