15 augustus 2017
Gisteren is Ollie eindelijk thuis gekomen. Hij zat al zolang te wachten op zijn eigen huisje en nu heeft hij zijn geluk gevonden bij geweldige mensen. Ondanks dat hij hier pas 1 dag is gaat het ontzettend goed met hem. Hij kwispelt de hele tijd, hij weet nu dat hij gewenst is en een mooie toekomst tegemoet gaat. We zijn ontzettend blij dat Ollie eindelijk het asiel heeft mogen verlaten.
 
  Afbeelding invoegen
 
  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
  
 
Afbeelding invoegen
Ollie  is geadopteerd

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-01-2013 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 285,-

 
18 april 2017
Dat deze geweldige hond nog niet geadopteerd is, is voor ons echt een raadsel. Hij is lief, aanhankelijk, heeft heel veel energie en is gewoon een mooie hond. Ollie kan het prima vinden met de andere honden. Hij zit al zo lang in het asiel en zeker nu met de aankomende sluiting wordt het hoog tijd voor hem om het asiel te verruilen met een warm huisje bij lieve mensen, die hem willen laten zien hoe mooi een hondenleven kan zijn. Heerlijke wandelingen in de bossen of op het strand. We hopen dat hij nu eindelijk eens geluk heeft en snel het asiel kan gaan verlaten. Wie wil zijn reddende engel zijn, je krijgt er zoveel liefde voor terug!
 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

26 juni 2016
Het breekt ons hart dat deze lieve aanhankelijke kanjer nog steeds zijn eigen plekje niet heeft gevonden. Ollie is een prachtige, heerlijke hond met een mooie uitstraling, die wil rennen en spelen in de natuur. Het is geweldig te zien dat hij niet meer zo schuw is en meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Hij kan het goed vinden met de andere honden. Hij wil zo graag bij iemand horen, liefde, knuffels en aandacht krijgen. Hij zit, samen met Noa, al bijna 3 jaar in het asiel! Onbegrijpelijk! Het mag niet zo zijn dat hij zijn hele leven in het asiel moet slijten. We duimen heel hard voor hem dat de juiste baasjes eindelijk dit jaar op haar pad komen. Hij verdient een veel beter leven! Het is zo triest dat hij al zolang in het asiel zit. Wat zal het een feestje voor hem zijn en ook voor ons, als hij eindelijk het asiel mag verlaten. Ben jij zijn reddende engel, neem dan snel contact met ons op. Wie wil hem redden en zegt YES, ik wil hem een mooie toekomst geven?  
 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
  
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
17 juli 2015
Ollie is een wat schuwe jongeman geworden. Hij verblijft ook in een partition achterin het asiel samen met Noa. Hij heeft ook niet veel menselijk contact omdat er niet zoveel mensen in het asiel rondlopen. Hij zal niet zo snel naar je toe komen en eerder van je weglopen. Ollie is op zoek naar mensen die heel veel tijd hebben om zijn vertrouwen weer terug te krijgen. Mensen die het niet erg vinden om hem rustig aan alles te laten wennen en hem met respect behandelen. Het is zeker mogelijk, want kijk maar naar Fato zij was ook erg schuw, maar zij heeft mensen gevonden die haar heel goed hebben begeleid en is een vrolijke dame geworden. Ollie verdient net zo'n huisje, het asielleven is voor hem te zwaar.
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
 
21 februari 2015
 
Ollie is helaas nog niet geadopteerd. We hopen voor Ollie dat dit snel gaat veranderen en dat hij naar zijn eigen plekje mag gaan in een liefdevol thuis.
 
 
 
 
 
 
 
12 december 2014
Lieve Ollie heeft misschien al de hoop opgegeven. Hij zoekt mensen die veel tijd en geduld met hem hebben en hem het asielleven laten vergeten door hem een liefdevolle toekomst te geven. Wie geeft hem zijn kans?
Nieuwe foto's toegevoegd.

 
 
 
 
 
 
 
 


 
Onze kerstwens is dat Ollie, Beau en Noa snel hun eigen huisje zullen vinden waar een een warme mand op ze staat te wachten en waar ze alle liefde van de wereld krijgen. Wat moet het mooi voor ze zijn om gras onder hun voetjes te voelen in plaats van stenen en stof waarop ze nu moeten leven. Het kan toch niet zo zijn dat ze de rest van hun leven er zo uit zal zien? Dat kunnen we ons niet voorstellen. Ze verdienen a second chance!! 6 oktober 2014
Deze schat is ook nog steeds dringend op zoek naar zijn eigen plekje, waar hij helemaal tot rust kan komen en kan genieten van een mooi leven. Hij snakt zo naar aandacht, liefde en knuffels. Net zoals voor alle hondjes, is het asielleven niets voor hem. Je kunt zien dat hij al bijna de hoop heeft opgegeven dat hij ooit geadopteerd zal worden. Dan mogen we niet laten gebeuren. Daarom zouden we zo blij voor hem zijn als hij zijn eigen gouden mandje krijgt. Ben jij zijn reddende engel? Neem dan snel contact met ons op.20 augustus 2014
Dit is de lieve en aanhankelijke Ollie, hij is ongeveer 1,5 jaar oud en verblijft in het SHKD te Istanbul. Ollie is gecastreerd. Hij is een zachtaardige jongen met een mooie uitstraling, een goede kandidaat voor adoptie dus. We willen deze jongen graag snel plaatsen ivm de dreigende sluiting van het asiel. Het enige wat hij wil is bij lieve mensen horen, die hem aandacht, liefde, goede verzorging en veel knuffels geven. Ollie zit al zijn hele leven lang in het asiel. Het wordt nu echt tijd voor hem om zijn koffertje te pakken. Ollie kan het goed vinden met andere honden. Het is jammer dat we hem maar heel eventjes gezien hebben, toen wij in het asiel waren. Helaas was er niet genoeg tijd, anders hadden we hem nog kunnen overladen met knuffels. Wie geeft deze jongen een nieuwe kans? Mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl voor meer info over Ollie.

Ollie leeft samen met Beau Spoed!Noa Spoed!Nora Spoed! in dezelfde partition.

Aan het einde van dit filmpje zie Ollie tegen het hek aanspringen om een beetje aandacht. Samen met de andere hondjes.