Blue geadopteerd
 
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 3 - 4 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja  
 
BLUE VERBLIJFT NOG IN ISTANBUL
 
7 juli 2014
Wij hebben Blue ontmoet toen wij in het asiel waren (28/29 juni 2014). Blue is een geweldige hond met een goed karakter.  
Blue is een stabiele hond, die zich niet opdringt naar andere honden toe. Rustig blijft wachten op een koekje. Blue wil zo graag haar eigen huisje hebben, ze loopt  steeds achter je aan. Ze wil zeker nog lekker spelen met een balletje.
Het is zo vreselijk jammer dat Blue nog steeds niet de juiste familie gevonden heeft, ze staat alweer een tijd ter adoptie want ze is als ukkie in het asiel terecht gekomen. We begrijpen dit niet, want ze is zo stabiel en zachtaardig. Gewoon een hele lieve hond die geknuffeld wil worden.
 
Voor de duidelijkheid: Er zit niets in van een Rottweiler bij haar. Ze mag dan een kort staartje hebben, maar dat heeft er niets mee te maken.
 
Blue is echt een maatje voor het leven. Ben jij diegene die op zoek is naar een maatje, schrijf ons dan snel naar info@animalcareprojects.nl
 
 
 
 

 

 

 

7 januari 2014
Nieuw filmpje van onze Blue!! Wie wil haar redden en een mooie en gelukkige toekomst geven??
 
 
  
23 juni 2013
Blue is in november 2011 in de shelter gekomen. Ze was toen nog erg jong. In haar paspoort staat bij de geboortedatum 1 juni 2013.
Simone is op dit moment in het bosasiel en dit zegt zij over Blue: Ik heb haar gısteren ontmoet en ze ıs om op te vreten. Zıt geen kwaad ın en dol op knuffelen. Wie geeft deze lieverd met haar mooie en trouwe bruine ogen een kans op een mooi en liefdevol leven!!!
 
 
 
 
Dit is de mooie Blue. Blue heeft mooie en trouwe bruinen ogen.
Het is een heel lieve dame en omdat ze zo'n goed karakter heeft hebben ze haar ook bij een groep honden geplaatst die vrij mogen rondlopen, ze lag daar direct goed in de groep. Blue is dus een goede kandidaat voor adoptie. Wie wil haar een kans geven? Voor meer informatie mail naar mailto:info@animalcareprojects.nl