22 januari 2016
Afgelopen zondag is Jerry aangekomen in NL om met zijn nieuwe baasje naar zijn eigen mandje te gaan. Helaas is Jerry op Schiphol ontsnapt en is de reddingsactie voor hem nog steeds bezig. Hij begrijpt maar niet dat er een warme mand en liefde op hem wacht. 
 
 
 

 
 
Jerry
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in maart 2015 geschat op ong. 7 maanden
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Nee (wordt binnenkort gedaan)
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-
 
 

 
20 december 2015
Hierbij nieuwe foto's en een filmpje van Jerry. Jerry is inmiddels gereserveerd.
 
 
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
 
11 juli 2015
Onze Jerry is alweer bijna een jaar oud en helaas zit hij nog steeds in het asiel. We hadden de hoop dat hij snel geadopteerd zou worden, want hij is een fantastische, mooie en lieve hond. Maar helaas!! Het is heel erg triest, want van een vrolijke pup is hij toch een beetje terughoudend geworden en dat voor een jonge hond. Hij mist de liefde, knuffels en geborgenheid van lieve mensen die hem alles willen geven. Het leven in het asiel is zwaar en hij hoort daar ook zeker niet thuis. We hopen op een wonder dat er snel iemand verliefd wordt op deze kanjer, zodat hij eindelijk kan gaan genieten van zijn leven! Neem snel contact met ons op als je in Jerry een maatje voor het leven vindt.

Nieuwe foto's van onze kanjer Jerry! Jerry kan het goed vinden met de andere honden in de roedel. Hij zit in het voorste gedeelte van het asiel, waar de honden vrij rond kunnen lopen.
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
4 april 2015
Wat een fantastische, lieve pup is onze Jerry. Het is moeilijk om niet verliefd op hem te worden. Jerry kan het goed vinden met de andere jonkies. Hij heeft zoveel te geven. Hij is nu nog een vrolijke hond. We hopen op een wonder dat hij heel snel het asiel mag verlaten. Het zou zo jammer zijn als hij heel lang in het asiel moeten blijven, waar het leven hard en zwaar is. Hij verdient lieve baasjes en een warm huisje. Heerlijke wandelingen in het groen.
Wie wil zijn reddende engel zijn? 

Kijk Jerry nu eens lekker spelen met Ebony en Tarcin! 

3 april 2015
Jerry is een lieve speelse pup die snel het asiel moet verlaten en zijn eigen plekje krijgt om in een goede veilige omgeving op te groeien. 
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
 
21 maart 2015
 
Wij willen jullie graag voorstellen aan Jerry. Pup Jerry is op een dag komen binnen wandelen. Er is dus niets van hem bekend.
Wij kunnen ons niet voorstellen waar hij vandaan zou kunnen komen want er is alleen maar bos in de omgeving en vlakbij ligt het gemeentelijk asiel. Waarschijnlijk is pup Jerry gedumpt!
 
Jerry is op zoek naar mensen die hem alle tijd willen geven. Hij kent nog niets, alles moet langzaam worden opgebouwd. We hopen voor Jerry dat hij snel een kans krijgt op een nieuw begin. Deze kleine man heeft zo veel te geven en met de juiste begeleiding zal een maatje voor het leven zijn.
 
Ben jij verliefd geworden op zijn schattige koppie, mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl